Randrup ser frem

08.08.2007 11:28

Der var højt humør til dagens første træning. Om det kun var grundet varmen er ikke til at sige, men der blev sprøjtet med vand og grinet igennem da spillerne forlod bane 3, og Anders Randrup var også ét stort grin, da brondby.com mødte ham på vej i omklædningsrummet.

18-årige Randrup, der netop er rykket op i A-truppen, har fået en begivenhedsrig start på sin professionelle karriere, hvor det er blevet til store roser, men også en udskiftning efter 32 minutter i det famøse opgør i Herning.

- Det var da et hårdt slag, at blive udskiftet efter en halv time af en kamp. Jeg syntes jo ikke, at jeg gjorde det værre end så mange andre, men jeg har talt med Tom om det bagefter, og jeg fik jo også spilletid fra start mod Chelsea et par dage efter, og igen mod Lyngby i weekenden. Det handler om at man får rejst sig hurtigt, og det synes jeg, jeg har gjort, fortæller den unge back.

- Der har i det hele taget været meget at skulle vænne sig til. På træningsbanen går det lidt hurtigere, men der er mange ting man pludselig skal tænke over, også uden for. Der er jo enorm opmærksomhed på os hele tiden, men jeg synes faktisk det er gået rigtig godt, smiler han.

randrup

Randrup og resten af forsvaret holdt nullet mod Lyngby.

- Chelsea og Lyngby-kampene har hævet humøret. Du kan jo selv se hvordan det foregår derude. Der er god lyd på til træningen, og bagefter er stemningen høj. Der bliver arbejdet virkelig hårdt, men med en god undertone hele tiden.

- Det er hvad der skal til lige nu: Sammenhold og knaldhårdt arbejde. Her til formiddag har den stået på de defensive opgaver og organisationen, og jeg synes det ser godt ud. Hvis vi kan få endnu et clean sheet på mandag er vi kommet et godt stykke af vejen, slutter Anders Randrup med et smil.