31. JULI 2007 kl. 14:31
Kontrakt med talent

Brøndby IF har i dag skrevet under på en 2-årig kontrakt med Patrick Mortensen, der kommer fra Fremad Amager. Trods sine kun 17 år er Patrick noteret for 10 førstedivisions-kampe for Amagerklubben,  hvor det også er blevet til en enkelt scoring.

- Patrick er en alsidig offensivspiller, der er i periferien af landsholdet, som han har været tæt på i flere omgange. Han dækker alle de forreste pladser, og har trods sin unge alder gjort det rigtig godt i de divisionskampe han har spillet. Han træder ind i U-truppen, og vi tror på, at han på sigt kan udvikle sig, og spille med på højeste plan, forklarer Kim Vilfort om dagens signing.

- Det er en spiller vi i noget tid har haft i søgelyset, og som vi tror meget på, så det er klart at vi er godt tilfreds med, at det nu er faldet på plads, tilføjer talentchefen.

Spillerfacts:

Navn: Patrick Mortensen 

Født: 13. september 1989

Højde: 190 cm

Vægt: 74 kg

Tidligere klubber: AB70, Amager United, FS Amager