14. MAJ 2007 kl. 15:32
Magic vender hjem til Brøndby IF

Brøndby IF har i dag sikret sig den første forstærkning til næste sæson. Den tidligere Brøndby-profil Peter Madsen skifter tilbage til barndomsklubben. Peter Madsen, der til dato har spillet 13 A-landskampe og scoret 3 mål, skifter til Brøndby IF på en 5-årig kontrakt gældende fra den 1. juli 2007.

Den tidligere landsholdsangriber, der skifter fra den tyske 2. Bundesliga-klub FC Köln, har længe stået øverst på Brøndby IF?s ønskeliste for den kommende sæson og signingen af ?Magic?, som han er døbt blandt fansene, er den første handel forud for den kommende sæson.

- Ingen skal være i tvivl om at vi fortsat ønsker at spille en rolle i toppen af dansk fodbold og kæmpe med om mesterskabet. Den sæson som nu snart er overstået, har vist at vi har behov for at forstærke truppen, og med aftalen i dag med Peter Madsen indleder vi nu opbygningen af et nyt stærkt Brøndbyhold, fortæller adm. direktør Per Bjerregaard.

Peter Madsen hæver DM-pokalen efter at Brøndby IF i 2002 havde sig sig klubbens niende mesterskab.

Peter Madsen debuterede i en alder af blot 18 år for Brøndby og nåede at spille 140 kampe og score 48 mål i Brøndby-trøjen, inden han i 2003 fortsatte karrieren i tysk fodbold hos Wolfsburg og siden Bochum.

Peter Madsen

Peter visen trøjen frem for journalisterne.

Det er aftalt mellem de to klubber, at de økonomiske forhold i aftalen ikke offentliggøres. Aftalen påvirker dog ikke selskabets forventninger til et resultat for 2007 på mellem 2-5 mio. kr. før skat.