Køhlert: Uafgjort på udebane giver mange point

19.03.2007 08:40

1-1 i Viborg var hverken helt godt eller helt skidt. Også træner Tom Køhlert var splittet efter kampen.

- På den lange bane er det okay med et point, men på den korte bane ærgrer vi os, for jeg føler egentlig, at kampen er lukket. Vi går efter det andet mål, så vi har noget at gå på, inden trætheden melder sig. Vi har også et par kæmpe chancer, inden Viborg overtager, og der kommer for stor afstand mellem os, forklarer cheftræneren, der for at dæmme op for Viborgs midtbane hev Katongo længere tilbage på banen i anden halvleg.

Tilfældigt

- I anden halvleg får vi stillet os rigtgt og kampen ser ud til at dø ud. Uden den fejl af Stephan havde vi formentlig vundet, men sådan er gamet. Så kunne de have scoret i første halvleg, og så kunne man have levet med det. Jeg synes, det var en okay match. Samtidig må vi også sige, at Viborg spiller godt. Det er ikke noget ueffent hold. De kan godt blive ganske farlige for alle modstandere, advarer Køhlert, der ikke gider bekymre sig over de få point på specielt jyske udebaner.

- Jeg er ligeglad. Det er ikke noget problem for mig. Tre point hjemme og et point ude har aldrig været forkert. Det giver mange point. Ej, selvfølgelig skal vi også vinde ude, men vi var også tæt på idag. Meget af det bliver også tilfældigt med de vejrforhold, der er idag. Der var også mange spillere, der virkede trætte mentalt. Det er også klart, for det var en meget vigtig kamp for Brøndby i torsdags. Royal League-titlen var meget vigtig for os, og den sejr vil jeg ikke bytte væk, lyder det fra Køhlert.

Tom Køhlert

Tom Køhlert var tilfreds, men havde håbet Brøndby kunne holde 1-0 føringen i Viborg.

Store muligheder

En af de spillere, der ikke var med torsdag, men som gjorde det godt både sidste søndag og i kampen mod Viborg, er den 18-årige back Anders Randrup, og ham ser Køhlert en stor stjerne i.

- Han har store muligheder. Absolut et kæmpetalent fra vores egen talentfabrik. Han går lidt død i anden halvleg. Han begynder at smide nogle dårlige bolde væk, og de begynder at spille indenom ham, hvor han er lidt for offensiv. Vi forudser, at der kommer høje bolde til sidst, og så sætter vi Bischoff ind. Det er dejligt at have ham tilbage, for så har vi fire gode stoppere, og det får vi også brug for med det program, der er, når vi starter op igen, lyder det med optimisme i stemmen fra cheftræneren.