Bischoff: Fedt at være i gang

12.01.2007 11:59

Han har været Brøndby-spiller i 10 dage, men det var først i dag Mikkel Bischoff stemplede ind til sin første træning i sin nye klub. Juleferien blev forlænget med nogle dage for at give tid til at få ordnet de praktiske ting.

I dag mødte Bischoff så ind til sin første træning, der i første omgang bød på halvanden times træning på den nye kunstgræsbane. brondby.com fangede efterfølgende den høje forsvarsspiller, faktisk den højeste markspiller i truppen med sine 193 cm., til en snak om det første møde med holdkammeraterne, de nye omgivelser og hvad de kommende uger skal byde på.

- Det er fantastisk at være her. Dejligt at komme ud og træne på en kanon kunsstofbane. Sådan en har jeg ikke spillet på siden jeg skiftede til engelsk fodbold for 4½ år siden, så man kan godt mærke det går hurtigt på det her underlag, indleder Mikkel Bischoff med et stort grin til brondby.coms udsendte efter det første veloverståede træningspas i Brøndby-trøjen.

Mikkel Bischoff

Brøndbys nye forsvarsspiller fylder med sine 193 cm. godt i landskabet. I dag havde Bischoff første træningsdag i Brøndby og han efterlod et godt indtryk på træningsbanen.

Mikkel Bischoff

Bischoff var sikker med fødderne i de forskellige pasningsspil.

Træning med smil

Forsvarsspilleren har holdt juleferie de seneste to uger, som bl.a. er brugt på at få alt det praktiske på plads. Derudover har der også været tid til en del løbetræning, men dagens træning var den første med en bold i et par uger.

- Det var dejligt at spille med en bold igen. Alle har været helt vildt flinke og jeg er blevet taget godt imod. Jeg kender til nogle af gutterne i forvejen og resten skal jeg så lære at kende. Det er noget af det en træningslejr også kan bruges til, udover selvfølgelig at komme i god form, smiler han om næste uges tur til Gran Canaria.

Truppen var til formiddag delt op i to grupper (der byttes i eftermiddag), hvor den ene startede i styrkerummet, mens den anden, med Mikkel Bischoff, trænede på kunstgræsbanen. Overtalsspil og afslutningsøvelser stod på programmet, mens det blev til en gang "kant" til sidst, da spillerne allerede på det tidspunkt var syret godt til i benene.

- Det var en god træning. Det var meget struktureret og Tom forklarede os hvad han forventede inden vi gik igang. Det hele var også gjort klar på forhånd. Sådan er det ikke altid i England. Det var meget professionelt og jeg har fået et godt indtryk af Tom som træner. Og så var det en rigtig sjov træning med godt humør på.

- Den næste tid handler om at lære mine holdkammerater bedre at kende. Det gælder selvfølgelig menneskeligt, men især på banen. Hvilke ben de bruger, hvordan deres spil er og den slags. Det kommer helt naturligt, siger han og tilføjer afslutnnigsvist omkring forholdene.

- Jeg har lige været ude på stadion og kigge og det er meget imponerende. Det minder meget om stadions i England, hvor det også er meget lukket. Det giver en kanon stemning og jeg glæder mig til det sus der er når Brøndby løber på banen. Her er rigtig gode forhold, forhold til et tophold, og det er der vi skal hen.

Mikkel Bischoff

Bischoff og Olsen

Bischoff

Bischoff

Bischoff