Zimling skifter til Esbjerg

18.08.2005 14:23

Brøndby IF og Esbjerg fB er blevet enige om en kompensation for Niki Zimling, der skifter til den vestjyske SAS Liga klub med omgående virkning.

20-årige Niki Zimling havde kontraktudløb med Brøndby IF den 31. december, og ønskede ikke at benytte sig af Brøndby IF's tilbud om kontraktforlængelse. I stedet underskrev han for et par uger siden en 3-årig kontrakt med Esbjerg gældende fra den 1. januar.

Brøndby IF har efter ønske fra Niki Zimling, accepteret at sælge ham til Esbjerg ca. et halvt år før kontraktudløbet, og han har allerede haft første træningsdag i Esbjerg.

- Vi havde gerne forlænget kontrakten med Niki, men han følte konkurrencen var for hård på vores midtbane. Vi havde dog et ønske om at beholde Niki i hvert fald året ud, for der venter mange kampe i efteråret. Men vi har haft forståelse for hans ønske for at skifte til Esbjerg med det samme, og vi har lavet en løsning, der må betegnes som acceptabel for alle parter. Vi er kede af at miste et af vores talenter, der har været i klubben i mange år, men vi ønsker selvfølgelig Niki held og lykke i Esbjerg, hvor vi naturligvis vil følge hans udvikling, udtaler talentchef Kim Vilfort.

Niki Zimling i Brøndbydragten

Brøndby IF har med øjeblikkelig virkning solgt Niki Zimling til Esbjerg fB.