Karim Zaza forlænger kontrakten

21.06.2005 14:13

Målmanden Karim Zaza forlænger opholdet hos de danske mestre og pokalvindere Brøndby IF. Det er kendsgerningen efter den stærke målmand har sat sin signatur på en ny kontrakt med de blå-gule. 30-årige Karim Zaza kom til Brøndby IF på en fri transfer fra OB i sommeren 2003 på en 2-årig kontrakt, der stod til at udløbe den 30. juni, men den aftale er nu forlænget med et år.

- Jeg er meget tilfreds med kontrakten og jeg er glad for at aftalen er kommet i hus, så jeg nu fortsætter i Brøndby IF. Jeg har mange gange sagt at jeg stortrives i klubben, og med kontraktforlængelsen har jeg vægtet det sociale og menneskelige højere end det sportslige, fortæller Karim Zaza og fortsætter.

- Jeg har selvfølgelig forhåbninger om at komme til at spille igen, og jeg vil selvfølgelig gøre alt hvad jeg kan, for at bevise at jeg er god nok til at spille fast. Nu har vi tegnet en 1-årig kontrakt i første omgang og så må vi se hvordan tingene udvikler sig. Der kan jo ske meget i fodboldens verden, siger Karim Zaza, inden der venter ham et par ugers sommerferie.

Med kontraktforlængelsen kan cheftræner Michael Laudrup glæde sig over at have Danmarks stærkeste målmandsteam forud for den nye sæson, hvor der venter masser af kampe og opgaver for de nykårede danske mestre.

Karim Zaza er noteret for ialt 51 1. holdskampe i Brøndbytrøjen. 7 af dem er spillet i den netop overståede 2004/05 sæsonen. Karim Zaza er 3 gange i træk kåret som Danmarks bedste målmand. Karim Zaza vandt senest det gyldne bur i efteråret 2003, hvor han var kraftigt medvirkende til at eliminere FC Schalke 04 i UEFA Cuppens 2. runde.

Karim Zaza redder straffespark mod Schalke 04 i UEFA Cuppen i efteråret 2003

Karim Zaza, der her reddet et straffespark mod Schalke 04 i UEFA Cuppen, har forlænget sin kontrakt med Brøndby IF med et år.