29. APRIL 2005 kl. 10:26
Svärd: Hvis bare godt spil gav point

- Lige efter kampen var den tam, men dagen efter holdt vi humøret højt og har haft det siden. Der har ikke været tegn på nogle svækkelser. Træningen har været god med god intensitet, så vi er sådan set glade.

Således indleder Sebastian Svärd et langt mediainterview, på spørgsmålet om hvordan stemnigen er i Brøndbylejren efter 0-0 hjemme mod Silkeborg. Kampen, der blev overværet af 19.089 tilskuere, var underholdende. Spillet var rigtig godt og chancer var der masser af - men ind ville bolden ikke.

- Det er jo også "problemet" med fodbold. Hvis bare man spillede godt og fik point for det, så havde vi fået en hel masse for indsatsen i søndags. Det er målene det drejer sig om, men det skal nok komme. Lige så vel som et forsvar kan køre skidt, kan angrebet måske også have problemer med at score mål, men det er nu ikke kun de to forreste. Det er os alle allesammen der måske er lidt uskarpe foran kassen, men det må vi bare arbejde med og det skal nok komme, uddyber Sebastian Svärd.

De seneste kampe har han spillet på højrebacken, hvor han har gjort det godt, efter han hovedsageligt har været brugt på den centrale midtbane. Og selvom forspringet er skrumpet til forfølgerne, har lejesvenden fra engelske Arsenal fortsat en rigtig god fornemmelse i maven.

- Vi er trods alt foran med 4 point og det er stadigvæk en god udgangsposition. Vi har et godt udgangspunkt og vi koncentrerer os om os selv, siger han og fortsætter.

- Vi skal ikke gøre så meget anderledes end hvad vi gjorde i søndags, end at score mål selvfølgelig. Så vinder vi helt sikkert kampen. Nu ved jeg det er en tidligere Brøndby-mand der er træner for Randers, Lars Olsen, og han ved en masse om Brøndby. Han håber på at 3. gang er lykkens gang for Randers - det gør jeg selvfølgelig ikke, griner han og tilføjer.

- Jeg tror vi vinder kampen og det skal vi også.

Hør hele interviewet med Sebastian Svärd her.

Sebastian Svärd kaster indkast i pokalsemifinalen mod F.C. København 

Hvis bare godt spil gav point, ville der være kommet flere på kontoen mod Silkeborg, erkender Sebastian Svärd inden lørdagskampen mod Randers.