Kahlenberg: Vi har lært vores lektie

21.04.2005 10:56

- Det var endnu et skridt i den rigtige retning. Det var et dejligt resultat, og når man spiller her, handler det altid om titler, så det var da en god dag, smiler målscorer Thomas Kahlenberg.

- For mit eget vedkommende var det dejligt at score igen. Jeg tror ikke der er offside på det første mål, men under alle omstændigheder føler jeg mig godt tilpas derinde, og jeg føler jeg har hævet mit spil fra forårets første kampe.

- Samarbejdet med Elmander kører rigtig godt, vi kan begge spille begge pladser, og skifter en del under kampene. Det er begyndt at fungere bedre, og jeg tror kun at det går endnu mere fremad, som sæsonen skrider frem.

Om chancen for the Double fortæller Kahlenberg:

- Vi vinder kun hvis vi tager én kamp af gangen. Det gør vi i weekenden, hvor Silkeborg kommer på besøg, og det gør vi når vi skal spille finalen. Selvfølgelig er chancerne der, men det er ikke den slags tanker vi gør os lige nu. Vi har lært vores lektie, og ser udelukkende på næste modstander.

- Så må vi se om det rækker, men det er klart, det er pay-back time, smiler han skævt og hentyder til nederlaget mod FCM, der stadig irriterer en smule. Men nok ikke så meget i aften.

Thomas Kahlenberg i løb med bolden

Thomas Kahlenberg arbejdede hårdt og belønningen blev en scoring.

Thomas Kahlenberg har netop bragt Brøndby foran 2-1

Thomas Kahlenberg slog pokaltriumfen fast med sin scoring til 2-1, et iskoldt mål efter flot opspil.