Optimismen intakt

11.07.2004 00:00

Trods et resultat- og spillemæssigt svingende forår, der noget uvant endte uden pokaler til Brøndby IF, er optimismen før næste sæson intakt blandt de mange blå-gule fans. Som lovet vil brondby.com løbende følge udviklingen i stemningen blandt brugerne, og første melding under for-sæsonen er tydelig:

Optimismen er intakt, og mesterskabstroen stærk som altid.

Næsten halvdelen af alle brugere er helt sikre på, at det ender med guldmedaljer, og kun 6% mener ikke at det bliver til et mesterskab i denne omgang. Resten mener enten at chancerne er store, at det ender med guld efter et tæt opløb, eller som de sidste 4%; man foretrækker at se tiden lidt an, inden man tager stilling.

Vi følger udviklingen i løbet af sæsonen.

Ung front

Om nogen påvirker spillerne mesterskabschancerne, og i Brøndby er der tradition for, at flere unge spillere får chancen i løbet af sæsonen. Det bliver sikkert også tilfældet i år, hvor spillere som Johan Absalonsen, Thomas Hansen og Niki Zimling er blandt de helt unge, der vil trænge sig på.

Kasper Loretnzen fik debut mod Herfølge sidste efterår. Slår han for alvor igennem nu?

Hvem af Brøndby IF's yngste, tror du vil markere sig mest i løbet af efteråret? Klik dig ind på  afstemningen og stem på din favorit.