A-trup talenter til Milk Cup

18.06.2004 00:00

Niki Zimling, Kasper Lorentzen og Johan Absalonsen er sammen med U-trup spilleren Henrik Kildentoft udtaget til det nye danske U-20 landshold, hvis første officielle landsholdsopgave bliver deltagelse i den prestigefyldte turnering Milk Cup i Nordirland. Den stærkt besatte turnering har i mange år haft Brøndby IF som deltager i juniorårgangen. Dengang boede man på et hyggeligt hotel ved kysten, ejet og styret af Manchester United legenden Harry Gregg, der velvilligt berettede om tiden som målmand for Manchester United i 50'erne og 60'erne.

I en årrække deltog Juniorholdet i Milk Cup og med den stærke 88'er årgang arbejdes der allerede nupå, at det suveræne juniorhold næste år skal prøve kræfter mod andre af Europas stærke hold i sin årgang i Milk Cup.

De senere år har Danmark deltaget med ungdomslandhold i den såkaldte 'elite-årgang', hvor det sidste år bl.a. blev til en scoring af Daniel Agger i 2-0 sejren over Wales, mens det senere blev til nederlag til Brasilien. Milk Cup byder traditionen tro på fremragende forhold, der lokker verdens bedste klub- og landshold til den stærke turnering. Turneringen bliver spillet fra fra den 17. - 23. juli.

Eftersom SAS Ligaen allerede starter den 24. juli, er det muligt at en eller flere af Brøndbyspillerne vil være forhindret i at deltage i fuldt omgang på landsholdsturen til Nordirland.

Johan Absalonsen og de andre Brøndbytalenter får mulighed for at prøve kræfter med andre af Europas stærke hold.

Ambrosen til AB

Brøndby IF og målmanden Casper Ambrosen fra U-truppen har netop underskreveten opsigelse af kontrakten. Casper Ambrosen havde et halvt år tilbage af sin kontrakt, og i håb om at få mere spilletid, har han nu valgt at skifte til 1. divisionsklubben AB. Det er U-trup målmanden David Ousted der via stærkt målmandsspil, har stået i vejen for spilletid til Ambrosen.

David Ousted har det seneste år vist meget stor fremgang og det er allerede sikkert, at han deltager på bl.a. A-truppens træningstur til Østrig, som du kan læse mere om senere på brondby.com

Seks til SBU-samling

På søndag får seks af juniorholdets talenter muligheden for at imponere SBU-trænere, og derved spille sig nærmere en senere plads på et dansk landshold, når de sammen med andre af sjællands bedste spillere i årgangen 88, deltager i en heldags træningssamling i Ballerup.

De udtagne spillere er Nikolai Agger, Kristian Bo Andersen, Frederik Füssel, Micky Hansen, Mike Jensen, Anders Randrup, Kasper Schulz og Jannich Trane.


Ekstra på brondby.com