God stemning og sejr til de gamle

23.03.2004 00:00

Dagens træning var god for spillerne, der fik en god mental opladning inden pokalkampen mod Frem i morgen. Stemningen var god da der blev spillet kant, hvor Ankergren og Retov var de helt store ofre i midten. En tunnel på Thomas Kahlenberg var med til at løfte stemningen, og da bolden flere gange blev spillet rundt om en fortvivlet Retov i midten, morede spillerne sig højlydt, ligesom også de fremmødte fandt anledning til at lade sig rive med af stemningen.

Jonas Kamper snyder her Kahlenberg med en tunnel, hvilket gav stemningen endnu et løft opad.

Vigtig sejr til gammelt hold

Senere blev der gået til den, da nogle af spillerne trænede afslutninger på er Ankergren i målet, mens Laudrup dirigerede i den anden ende. I afslutningsøvelsen blev der spillet ung mod gammel. ar Dalgas, Peter Foldgast og Thomas Hansen var på gammelt hold, mens det unge hold bestod af Johan Absalonsen, Niki Zimling og er Lorentzen.

De første og mest prestigefyldte øvelser gik ud på at afslutte fra kanten af feltet. Først skulle spillerne tæmme bolden og sparke på kassen første gang så hurtigt som muligt. Denne øvelse var mest opvarmning, og kræfterne blev samlet til den anden skudøvelse de lavede.

Her skulle spillerne sparke første gang på en flad bold uden for feltet, og her lagde ungt hold stærk ud. Efter den første halvdel af øvelsen var stillingen 4-3 til ungt hold. Johan Absalonsen scorede tre flotte langskudsmål for ungt hold, mens ar Dalgas var noteret for to mål for gammelt hold.

Da der blev skiftet side, viste de gamle rutinen og flotte mål af Peter Foldgast og ar Dalgas sikrede et komfortabelt forspring, men pludselig var det unge hold tilbage i kampen. er Lorentzen, der hidtil havde været meget uskarp med flere skud langt over mål, blev noteret for et mål og da tiden var udløbet var stillingen 7-7. Der blev så spillet til afgørende mål, og her var det gammelt hold der løb med sejren. Først brændte Niki Zimling, Johan Absalonsen og Peter Foldgast, men da ar Dalgas løb til bolden, var sejren til de gamle en kendsgerning.

I de efterfølgende sekunder var jubelen stor blandt hos det gamle hold, mens ungt hold havde svært ved at finde den rigtige grimasse, for de lignede længe sikre sejrherrer.

ar Dalgas går her til bolden, der kan afgøre den prestigefylde skudkonkurrence.

Dalgas omfavnes af Foldgast og Hansen, mens de hoverende kigger på det unge hold.

De glade vindere havde i sandhed svært ved at skjule glæden over sejren.

Trøstesejr til de unge

Efter skudøvelsen blev der også duelleret ungt og gammelt hold imellem i en hovedstødskonkurrencen, og her var det de unge der løb med sejren. Det skal dog siges at er Ankergren ikke ydede megen modstand i starten, men fortjent var det dog at det unge hold løb med sejren.

Thomas Hansen stiger til vejrs, men trods flere scoringer af ham måtte de gamle nøjes med sejren i skudøvelsen.

Thomas Hansen i fin stil, men bolden strøg lige forbi stolpen.

Ekstra på brondby.com