Laudrup: Fantastisk efterår!

30.11.2003 00:00

- Vi bør nok lukke kampen allerede i starten, men jeg må sige at jeg er imponeret over indsatsen, specielt i første halvleg. Det var en rigtig god gang fodbold spillerne viste, og det var dejligt at se Niki og Lorentzen glide så godt ind på holdet.

Trods den store tilfredshed nåede cheftræneren at få lidt nerver på allerede inden FC Nordsjællands udligning.

- Da vi ikke scorer på vore chancer i starten, giver det lidt bange anelser. Vi havde snakket med spillerne om, at det var meget vigtigt at komme foran, gerne med et par mål, ellers kunne det blive svært. Der er brugt mange kræfter på det seneste, og det var helt forventet, at ressourcerne ville ebbe lidt ud mod slutningen af kampen. Derfor ville vi gerne have haft et mål mere i dén periode af kampen.

Vilje, gejst og ressourcer

- Men så er det jo fantastisk, at have nogle spillere, der kan hive ekstra vilje, gejst og ressourcer frem i den sidste periode hvor sejren virkelig skal kæmpes hjem.

- Der er 10 minutter af kampen hvor det ikke fungerer optimalt, men vi ændrer lidt og får sat pres på Nordsjælland. Det er imponerende at se, hvordan spillerne faktisk sætter sig fysisk igennem efter det program vi har haft, men det gjorde de!

- Vi starter kampen med 2 offensive og 2 deffensive midtbanespillere, hvor Kamper og specielt Karsten Johansen holder sig ret centralt oppe foran. Det giver plads til midtbanen, og jeg synes at både Zimling og Lorentzen udfører deres opgaver rigtig flot.

Kan ikke gøres meget bedre

- Efter FCN scorer og overtager lidt for meget af spillet, skifter vi ud og ændrer til en lidt mere normal 4-4-2, hvor Daugaard går frem på midten. Det giver os overtaget tilbage, og til aller sidst, hvor vi naturligvis går efter sejren, hiver vi så Wieghorst helt i front, og spiller med 3 på toppen. Det gav bonus, smiler Michael Laudrup veltilfreds.

- Alt i alt har vi haft et fantastisk efterår! Vi er videre i UEFA Cup'en og i SAS Ligaen har vi fået 45 points. Jeg ved ikke hvad rekorden er, men det er i hvert fald flot. Uanset resultatet af den sidste kamp må jeg gentage: Det har virkelig været en fantastisk halvsæson, det her!

Ekstra på brondby.com