Laudrup: Fantastisk spil - og det modsatte

22.11.2003 00:00

- Første halvleg var meget svingende. Vi spillede i perioder fantastisk, og i perioder noget, der mildest talt ikke var specielt fantastisk. Anden halvleg var dog god, og selvom Herfølge kunne have scoret havde vi også chancer til både 4 0g 5-1. Jeg er fint tilfreds med kampen, og specielt resultatet.

Michael Laudrup er helt på det rene med, at kampens kvalitet ikke konstant var i top, men det er ikke noget der overrasker specielt meget.

- Spillerne har spillet mange kampe på det seneste, og banen i dag virker utroligt tung. Samtidig spiller Herfølge i perioder godt på midten, og får lukket os lidt af. Retov og Zimling gør det godt nok, men efter vi har overtaget spillet i førsta halvleg lukker vi dem alligevel ind med nogle dumme fejl. Der var stor forskel på top og bundniveauet i den halvleg.

Succes og glæde

Vi skifter så i pausen, og får flyttet Daugaard frem på midten. Det betyder, at Kahlenberg spiller wing, og den spiller han godt i dag, selvom det ikke er hans favoritplads. Han kan dog spille den, og så længe vi har Dalgas ude har vi reelt kun 2 fløjspillere.

- Vi må spille med de spillere vi har til rådighed, og skiftet lykkedes godt, synes jeg. Vi får sat et godt pres ind helt fra starten, og efter den hurtige scoring SKAL vi ikke frem, men kommer alligevel til en del chancer fordi vi bliver ved. Systemmæssigt er der godt nok lagt op til, at vi spiller med 2 angribere, men det er kun et spørgsmål om meter. Flere gange har vi jo både 3 og4 mand helt fremme på toppen.

- Alt i alt en svingende første halvleg og en rigtig god anden. Nu ser vi frem mod næste opgave på torsdag, som jeg roligt kan sige, at alle glæder sig til, slutter Michael Laudrup af med et stort smil.

Ekstra på brondby.com