Olesen og Zimling glade efter OB-tur

14.04.2003 00:00

I lørdagens kamp mod OB blev han kåret som Man of the match af TV3, og i dag viste Allan Olesen flere eksempler på den fine form ved dagens afsluttende skudøvelse. I kampen mod OB spillede han overfor den gamle Brøndby-spiller Thomas Lindrup, som ikke fik kreeret de chancer man normalt ser fra hans side. På trods af den gode kamp, var hovedpersonen selv overrasket over valget som kampens bedste spiller.

- Jeg blev da lidt overrasket. OB kommer ikke frem til mange chancer og kampen igennem synes jeg vores forsvar stod rigtig godt på banen. Og da deres forsvar også spillede godt, måtte kampens bedste spiller næsten være en forsvarsspiller. At det så lige blev mig havde jeg ikke regnet med.

Efter en fin forårsstart er den unge højreback for alvor ved at træde i karakter. Kulminationen på nogle flotte og solide præstationer i forårets første kampe kom altså i lørdags.

- Jeg kunne da godt mærke at det gik godt på banen. Vi fik lukket godt af i min side og i det hele taget føler jeg mig også mere sikker nu. For tiden er jeg helt skadefri og det har altså stor betydning for mit spil. Tidligere har jeg været lidt småskadet i perioder og det påvirker altså spillet på banen. Jeg må dog indrømme at jeg har det bedst med at være lidt i baggrunden. Det gør ikke noget når andre snupper mediernes opmærksomhed og overskrifterne, slutter Allan.

Tæt på debut

17-årige Niki Zimling der fra starten af januar har trænet på fuld tid sammen med resten af truppen, var for første gang på bænken da holdet spillede 1-1 mod OB. Selvom det ikke blev til debut var den unge midtbanespillerglad efter turen til Odense.

- Det var dejligt. Godt nok blev det ikke til spilletid selvom jeg varmede op i 70 minutter, men jeg er jo stadigvæk meget ung. Det er opløftende at mærke at trænerne allerede tror på mig. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om jeg nok skal klare det hvis jeg får chancen. Nu må jeg bare knokle på til træning og så håber jeg at på en plads på bænken på torsdag mod Køge. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at debutere på Brøndby Stadion, drømmer Niki.

Under dagens træning fik Niki i øvrigt sparket bolden direkte op på næsen, men efter en kort pause hvor det værste blod blev skyllet væk, var den lille midtbane-fighter tilbage på banen.