12 landsholdsspillere

29.08.2001 00:00

Som det ser ud netop nu, er hele 12 danske Brøndby-spillere aktuelle i landsholdssammenhæng. På A-landsholdet drejer det sig naturligvis om Peter Madsen der er udtaget til truppen for første gang, og keeper Mogens Krogh der efter Peter Kjærs skade er trådt til.

Herudover har U18-landstræneren udtaget Ronnie Bendtsen og Jan Isaksen til en international U18-turnering i Belgien. Der spilles kampe fra søndag den 16. september til lørdag den 22. september.

U17-landsholdet - det vil sige spillere der er født efter den 1. januar 1985 - får deltagelse af Brøndbys er Ambrosen, Dennis Cagara, Morten Duelund, Henrik Kildentoft, er W. Lorentzen og Niki Dige Zimling. Holdet deltager fra den 4. til den 10. september i 'Syrena Cup' i Polen.

Mads Jørgensen som landstræner Morten Olsen i første omgang havde indlemmet i sin 25 mand store bruttotrup, er sammen med Dan Anton Johansen med i Odense når U21-landsholdet på fredag møder Nordirland.

Herudover er Mattias Jonson udtaget til det svenske A-landshold, og Auri Skarbalius er med når Litauen spiller kvalifikationskamp på lørdag.