Information til pressen

Her på siden kan pressen finde information om akkreditering, interviews, presseforhold på stadion, kontaktmuligheder med mere.

Akkreditering

Der skal søges om akkreditering til alle Brøndby IF's kampe på Brøndby Stadion. Akkreditering til Brøndby IF's Superligakampe skal foretages via superliga.dk.

Akkreditering gælder generelt kun til pressefaciliteterne på Brøndby Stadion. Der akkrediteres ikke til øvrige sektioner på stadion. Fotografer skal altid bære fotovest, som udleveres ved presseindgangen. Akkrediteringen skal altid bæres synligt.

Hvis din ansøgning bliver godkendt, kan akkrediteringen afhentes ved at benytte Brøndby Stadions presseindgang (tårn 2), som åbner to timer før kickoff.

Bemærk venligst, at selvakkrediteringssystemet på www.superliga.dk lukker hver fredag klokken 10.30 før en given spillerunde. Den arrangerende klub sender en bekræftigelse/afslag på anmodningen om akkreditering, når systemet lukkes forud for pågældende kamp i 3F Superligaen.

Akkreditering til træningskampe, kampe i pokalturneringen og europæiske turneringer foregår via mail til [email protected] med nedenstående indhold:

Dato + kampNavn
Medlemsnr. Dansk Journalistforbund/Danske Sportsjournalister
Medie
Funktion (skrivende/fotograf/tv)

Erhvervspraktikanter SKAL akkrediteres senest kl. 10:30 to dage før kampdagen og skal, som journalister, bære sin akkreditering synligt på alle tidspunkter. Det er ikke muligt at få praktikantakkrediteringer til kampe med høj belægning, fx mod FC København.

Vi er opmærksomme på, at det til tider på grund af uforudsete omstændigheder kan være nødvendigt at tage sit barn eller børn med på arbejde. Såfremt børn medbringes på kampdage, skal det ske med forudgående aftale med kommunikationsafdelingen i Brøndby IF.

Interviews

I forbindelse med træning:
Interviews i løbet af ugen foregår i tidsrummet klokken 12:00-13:30 i forbindelse med holdets træning og skal aftales med Brøndby IF's kommunikationschef på [email protected] minimum én dag i forvejen for kortere interviews og fem dage forinden for længere interviews.

Der er fri adgang for pressen til Brøndby IF's træningspas (foregår typisk på bane 3 og 4). Dog kan der være enkelte træningspas, hvor trænerteamet vælger at "lukke dørene" for offentligheden, herunder pressen.

Husk venligst at holde jer uden for selve træningsbanen.

I forbindelse med kamp:Interviews i forbindelse med kampe på Brøndby Stadion koordineres med Brøndby IF's kommunikationsafdeling via [email protected]. På selve kampdagen er der en medieansvarlig fra begge hold til stede, som koordinerer interviews før, under og efter kampen. Al presse/medieaktivitet til kampene foregår i presseområderne på Brøndby Stadion, medmindre andet specifikt aftales.

Se venligst Divisionsforeningens Superliga Mediemanual for mere information om retningslinjerne og rettighederne vedrørende interviews på kampdage.

Brøndby IF's træningstider kan findes her. Bemærk, at træningstiderne samt træningsbanen kan ændres med kort varsel. 

Forhold for pressen

Adgang til presserum og pressepladser sker via tårn 2. Dette trappetårn har en dør, som fører direkte ind i pressens arbejdsrum på stadion. For at komme til pressepladserne skal du ud samme vej og fortsætte videre op i tårn 2 til øvre tribune. Når du kommer op på tribunen, kan du dreje til venstre ad række 26 for at komme over til pressepladserne.

Fotografer, der skal ned på sidelinjen inden kickoff, går via Vilfort-Loungen for at komme ned til banen.
Efter slutfløjt er der interview-muligheder i Flash og Mixed Zone (alt efter akkreditering). Turen fra tribunen går samme vej tilbage via tårn 2. I dette tårn kan du vælge at gå til venstre og dermed direkte ind i presserummet for at arbejde eller at gå til højre for at komme hen til tårn 3 i Vilfort Lounge, som går ned i bunden til Mixed Zone.

Akkrediterede pressefolk bydes på en sandwich før kampen i presserummet. Derudover er der fri afbenyttelse af sodavand, kaffe, te og øvrige drikkevarer.

Der forefindes gratis, trådløst netværk på Brøndby Stadion. Adgangskode er ikke nødvendig.

Toiletter findes i lokalet umiddelbart ved siden af pressens arbejdsrum og tv-studiet.

Kontakt

Kontakt til Brøndby IF vedrørende interviews, presseforhold og andet kan ske via mail til [email protected].

Du kan ligeledes kontakte:

Christian Schultz
Kommunikationschef
Tlf. 31 41 41 85
[email protected]

Ophavsret

Rettigheder: Brøndby IF ejer - med mindre andet fremgår af brondby.com - alle rettigheder til materiale på brondby.com og tv.brondby.com (Brøndby TV), som er de eneste officielle websites for Brøndby IF.

Kopiering: Ved enhver brug af tekst og statistisk materiale fra brondby.com skal en klar kildehenvisning finde sted, uanset hvor materialet anvendes. Med mindre andet er angivet, er det ikke tilladt at foretage kopiering af billeder eller medieklip fra brondby.com og tv.brondby.com (Brøndby TV) til brug andetsteds.

Ophavsretslovens § 3 og 11 gælder i forbindelse med brug af materiale fra brondby.com og tv.brondby.com. Citerer du fra brondby.com, bør det ske ud fra god skik i henhold til Ophavsretslovens § 22.

Brøndby IF's logo kan i visse tilfælde benyttes, men aldrig uden forudgående aftale. Kontakt venligst [email protected] herom.