Aktionærklub

Med selskabsmeddelelse 24/2016, der er udsendt 24. oktober 2016, har vi offentliggjort prospektet for den forestående kapitaludvidelse i Brøndbyernes I. F. Fodbold A/S. I samme forbindelse introducerer vi vores nye aktionærklub, hvor nuværende og nye aktionærer med minimum 5.000 aktier tildeles en række aktionærfordele.

Den nye aktionærklub indeholder blandt andet følgende aktionærfordele:

- 6 gratis billetter pr. sæson til Brøndby IF’s hjemmekampe i Superligaens grundspil(gælder ikke til kampe mod FC København).
- Invitation til årligt informationsmøde med den sportslige ledelse. Dette møde er eksklusivt for aktionærklubbens medlemmer.
- 1 gavekort på 100 kr. til Brøndby Shoppen, som udleveres ved henvendelse til [email protected]
- Mulighed for tilkøb af 2 x 4 VIP-billetter i Klub Europa (inklusiv mad og drikke) pr. sæson i grundspillet for 649 kr. per billet (gælder dog ikke til kampe mod FC København). 

For at få adgang til disse fordele skal du blot oprette dig på mit.brondby.com, og registrere dit depot/VP nr. Herefter kan du i Dashboard-fanen se dine seks rabatkoder, som kan benyttes på billetsalget til alle hjemmekampe i Superligaens grundspil. Rabatkoden giver 100% på én billet per transaktion. 

Har du spørgsmål til aktionærklubben, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller  43 63 08 10.

Foto: Getty Images