Brøndby Indefra nomineret til international pris

11.11.2016 12:55

Brøndby IF er med i finalefeltet, når de prestigefyldte kommunikations- og PR-priser, European Excellence Awards, skal uddeles den 8. december i Berlin.

Fredag formiddag blev det således offentliggjort, at livestreaming-appen Brøndby Indefra er blandt de fem nominerede, der skal kæmpe om prisen i "Mobile Communications & Apps"-kategorien.

Siden lanceringen i august er Brøndby Indefra blevet downloadet over 20.000 gange fra App Store og Google Play. Det har givet over 325.000 videoafspilninger på Brøndby-fansenes mobiler, som har fået alt fra livechats og spas i omklædningen til pressemøder og tilgang af nye spillere op på skærmen.

- Brøndby Indefra handler i al sin simpelhed om at knytte fansene endnu tættere på dagligdagen her i klubben igennem relevant content. Vi lancerede Brøndby Indefra, da interaktionen mellem klub og fans er et af de bærende fundamenter i strategi 6.4, og derfor er det fedt at se, hvor godt fansene har taget imod appen, siden vi offentliggjorde den for blot tre måneder siden, siger Christian Schultz, kommunikationschef i Brøndby IF.

- Vi er glade for i første omgang at have fået et skulderklap fra den europæiske kommunikationsbranche igennem denne nominering, men det vigtigste parameter er trods alt stadigvæk den tætte dialog, vi har med vores fans. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre til at dele små og store øjeblikke her fra Vestegnen i Brøndby Indefra og derigennem skabe endnu stærkere bånd mellem klub og fans, tilføjer han.

Har du endnu ikke downloadet Brøndby Indefra til din iPhone eller Android-mobil? Så skal du blot trykke her.

Den er gratis, og alle kan se med, når vi livestreamer, men du kan få endnu mere ud appen med et Brøndby Indefra-abonnement. Det koster kun ca. 15 kr. om måneden, hvis du tilmelder dig for et år.

Med et Brøndby Indefra-abonnement får du mulighed for at kommentere vores livesendinger, optage videospørgsmål og -hilsener, chatte med spillerne og slippe for reklamer på videoerne.

Husk i øvrigt, at vi også har Brøndby Matchday-appen, som giver Brøndby-fans ekstra indhold på kampdagen, eksempelvis afstemninger, konkurrencer, optakter og highlights.