Wilczek: Det handler om at stå det rigtige sted

27.05.2016 07:30

Endnu engang kom Kamil Wilczek først på en ripost – og selvfølgelig resulterede det i en scoring. Denne gang til slutresultatet 0-2 i Hobro.

- Det er en flot tur, som Andrew (Hjulsager, red.) tager ind i feltet, men desværre for ham, redder deres målmand afslutningen, men så er det min opgave, at stå det rigtige sted, når riposten kommer – og det gjorde jeg, fortæller Kamil Wilczek om sin scoring.

Sejren sikrede Brøndby IF adgang til europæisk fodbold næste sæson, og det glæder Wilczek sig meget til.

- Det var vores målsætning at kvalificere os til europæisk fodbold, og det har vi nu klaret. Nu skal vi gøre arbejdet færdigt og sætte alt ind på at slutte som nummer tre. Det betyder, at vi skal slutte med en sejr hjemme mod SønderjyskE på søndag.

- Det vil vi gerne gøre for vores egen skyld, men mindst lige så meget for vores fans, der igen i dag gav en fantastisk støtte. Det er imponerende, de kan få os til at føle, vi er på hjemmebane så langt hjemmefra en torsdag aften.

Der kommer ekstra drøn på til sæsons sidste kamp på søndag, der foregår på Brøndby Stadion mod SønderjyskE. Kampstart er kl. 17:00, men allerede fra kl. 13:00 er der masser af underholdning omkring stadion for alle aldre. Læs mere om "Gult stadion" her.

Allerede på nuværende tidspunkt kan du sikre dig en fast plads til hjemmekampene i 2016/17-sæsonen. Læs mere om alle fordelene ved et sæsonkort til Brøndby Stadion via saesonkort.brondby.com. Priserne starter fra kun 995,- kr.

LÆS OGSÅ:
- Køb din "Gult stadion"-t-shirt allerede nu
- Vind to pladser i Michael Laudrup Lounge til "Gult stadion"