Billetsalget til udekampen mod FC Midtjylland starter mandag

18.04.2024 14:00

Den næstsidste udebanekamp i slutspillet nærmer sig, hvor vi søndag 5. maj skal en tur til Herning, hvor vi gæster FC Midtjylland på MCH Arena.

Billetsalget til udekampen mod FC Midtjylland starter på mandag 22. april via billet.brondby.com, og du kan herunder finde detaljeret information om salget.

FC Midtjylland – Brøndby IF | MCH Arena | 5. maj kl. 18:00 | 3F Superliga
Vi har til kampen plads til 1.050 Brøndby fans i udebaneafsnittet. Voksenbilletter koster 125 kr. og børnebilletter (4-13 år) koster 75 kr.

Adgangen til faserne for billetsalget mandag 22. april er opdelt således:

  • 13:00-14:30: Profiler med en Fanscore på 325 eller derover.
  • 15:00-16.30: Profiler med en Fanscore på 255 eller derover.
  • 17:00: Billetsalget åbner for alle, såfremt der er flere ledige billetter.

Vigtig information om billetkøb til udebanekampe
Du vil som sædvanligt skulle tilknytte én unik profil pr. billet. I perioden med forkøbsret er det kun profiler, der har adgang til forkøbsretten, som kan tilknyttes en billet.

Det er altså stadig muligt at købe for dine venner, så længe de har optjent nok point til at have forkøbsret.

Du kan tjekke din Fanscore ved at logge ind på mit.brondby.com eller i Brøndby IF-appen.

Fastsættelse af grænser for forkøbsret
Som tidligere udmeldt og i tråd med vores generelle principper om at tilgodese de mest aktive fans ved de mest eftertragtede kampe, vil grænserne for forkøbsretten til udekampe i Mesterskabsspillet blive udformet sådan, at de fans, som har støttet holdet på både hjemme- og udebane gennem hele sæsonen, næsten er garanteret en billet til alle udekampe.

Hen over sæsonen har det været målet at balancere hensynet til de fans, der ofte rejser med på udebane, med muligheden for at andre fans kan optjene point og avancere i rangeringen. Disse principper har blandt andet resulteret i, at der har været billetter til åbent salg til elleve ud af de tretten udekampe før Mesterskabsspillet, og at der for flere kampe slet ikke har været indført forkøbsret.

Du kan læse mere om Fanscore her og under punktet 'Hvordan vil forkøbsret fungere fremadrettet?' kan du læse om de generelle principper for fastsættelse af forkøbsret til udebanekampe. 

Ny metode for optjening af Fanscore på udebane
Til udebanekampe har du tidligere fået tildelt point til din Fanscore via din billet, men fremover vil det nu ske via tjek ind i ’Brøndby IF’-appen.

I appen vil det være muligt at tjekke ind, hvis du er på stadion fra tre timer før kampstart og indtil kampen er slut.

Dine point vil blive tilføjet til din profil så snart du har tjekket ind.