Zorniger: Gode, offensive takter ikke nok

31.07.2016 19:40

Brøndy IF fik trods en tomålsføring kun et point mod AC Horsens i Alka Superligaens tredje runde. De blågule har dermed syv point på kontoen efter tre kampe.

Efter dagens 2-2-opgør på Brøndby Stadion fangede brondby.com cheftræner Alexander Zorniger.

- Vores måde at spille på har mange facetter, og når vi er foran 2-0 mod en modstander, som i dag brugte det meste af deres boldbesiddelse på at spille lange bolde, så skal vi blive med at være kompakte, vinde andenboldene og derefter finde rummene mellem deres kæder. Vi så i de første 70 minutter, hvordan vi, når vi spillede vores eget spil, vandt andenboldene og fandt rummene mellem deres kæder og fik scoret to mål. 

- Det, vi skal tage med os fra i dag, er, at vi endnu en gang viste, at vi er gode til at skabe chancer, men vi så også i dag, hvad der sker, når vi stopper med at spille vores spil. Da vi stoppede med at spille vores spil i de sidste tyve minutter, begyndte vi at tabe andenboldene, vores tilbageløb havde ikke længere fart nok, og samtidig moste AC Horsens på og med masser af energi fik de hentet vores føring. 

- Nu har vi har en vigtig kamp på torsdag mod Hertha BSC, og det er vigtigt, at vi løfter hovederne. Når vi ser kampen igennem senere i aften og igen i morgen tidlig, så vil der være mange gode, offensive takter, som vi kan tage med os, selv om det ikke var nok til tre point i dag. For vi skal også lære af kampen i dag, at der er konsekvenser, når vi stopper med at spille vores eget spil, og i dag betød det pointtab.

Skal du være med til at støtte Zorniger og co. på torsdag mod Hertha BSC? Så kan du købe din billet til kampen her

LÆS OGSÅ:
- Hermannsson: Ikke min drømmedebut
- Ureña: Vi er på rette vej