Ny sæson, nye fordele: Køb sæsonkort nu

23.06.2015 10:00

OBS: Dette er en ældre artikel - hvis du er på udkig efter sæsonkort til 2016/17-sæsonen, kan du trykke her.
 
Den nye Alka Superliga-sæson begynder om mindre end en måned. Derfor kan du nu sikre dig en plads til alle kampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen på Brøndby Stadion i 2015/16-sæsonen. 
 
Der har været massivt gang i sæsonkortforlængelserne, men der er fortsat masser af gode pladser på Brøndby Stadion til dig og dine venner.
 
 
Du køber dit nye sæsonkort til Brøndby Stadion på brondby.com/kort.
 
Masser af fordele
 
Ud over besparelsen i forhold til at købe enkeltbilletter samt det at have din egen faste, gode plads på stadion er der til den nye sæson en række nye fordele for Brøndby IF’s sæsonkortholdere:
 
- 2 gratis Europa League-kampe
- Særlige sæsonkort-indgange
- Ny flex-mulighed
- Flere røgfrie zoner. 
 
Disse fordele kan du læse meget mere om nedenfor.
 
Gratis adgang til de to første Europa League-hjemmekampe
 
Når du køber sæsonkort, får du samtidig gratis adgang til sommerens to første Europa League-kvalifikationskampe på Brøndby Stadion - den anden kamp bliver naturligvis kun aktuel, hvis Brøndby IF går videre fra første runde. Du vil desuden have forkøbsret til din plads til øvrige europæiske kampe.  
 
De to kampe spilles på Brøndby Stadion henholdsvis den 2. juli mod AC Juvenes/Dogana fra San Marino og den 23. juli mod enten FK Atlantas Klaipéda fra Litauen eller PFC Beroe Stara Zagora fra Bulgarien, såfremt Brøndby IF går videre i første kval-runde.
 
Særlige indgange forbeholdt sæsonkortholdere
 
Fra sæsonstarten introducerer vi indgange, der er forbeholdt sæsonkortholdere alene. Det vil sige, at du kommer hurtigere ind på stadion med dit sæsonkort i hånden. 
 
Sæsonkortindgangene vil være placeret lige ved siden af den indgang, du plejer at bruge. Indgang forbeholdt sæsonkortholdere er imidlertid ikke gældende på Nordea-tribunen.
 
Ny mulighed: Flex-sæsonkort
 
Til den kommende sæson er der nye fordele for sæsonkortholdere på Apollo- og Loxam-tribunen. Vi har som et nyt tiltag indført et FLEX-sæsonkort. Her har du stadig din faste plads, men du har mulighed for at skifte plads til en anden tribune fra kamp til kamp. Læs mere om de nye muligheder med Flex-kortet ved at klikke her.
 
Flere røgfrie zoner på Brøndby Stadion
 
Vil du gerne være fri for røg, når du er på stadion, er der i den kommende sæson flere zoner, som bliver røgfrie. Du kan læse mere om de nye røgfrie pladser på stadion ved at klikke her.


Køb dit nye sæsonkort til Brøndby Stadion, sæsonen 2015-2016, på brondby.com/kort.