U15-talent får kontrakt til 2017

15.04.2015 09:55

Oliver Vigen Falkengaard kunne i onsdags nette to gange i 4-1-sejren over AB Tårnby, og i weekenden blev denne blandt mange flotte præstationer belønnet med en kontrakt, der løber til sommeren 2017.

Falkengaard, der kom fra HIK i januar, har været en vigtig spiller for cheftræner Frank Hjortebjergs mandskab. Og Hjortebjerg har også været rigtig tilfreds med sin nye spiller.

- Oliver har udviklet sig meget positivt på kort tid i Masterclass-trøjen. Han har naturligvis en hel masse at skulle lære endnu, men han har uden tvivl været en gevinst for holdet og vores træningsmiljø, og det bliver spændende fortsat at arbejde rigtig hårdt og målrettet med Oliver på træningsbanen, fortæller Frank Hjortebjerg og fortsætter:

- 'Falk' har nogle meget spændende fysiske forudsætninger - hans evne til at arbejde højintenst ofte og over lang tid er på et rigtigt højt niveau. Derudover har han en ambitiøs og moden tilgang til egen læring og udvikling, og han forstår at stå til ansvar for egne handlinger samt at tage ejerskab for egen udvikling. 

Oliver Falkengaard er årgang 2000 og er lige nu med DBU til U15 Talenttræning, der tilbydes udvalgte spillere for at udvikle dem til ungdomslandsholdet.