Overblik: Sådan gik Masterclass-weekenden

23.03.2015 11:50

Masterclass-holdene skulle følge op på en imponerende sidste uge, hvor det blev til lutter blågule sejre. Helt så godt gik det ikke i denne weekend, om end det kun blev til et enkelt nederlag for de unge talenter.

Et enkelt Masterclass-point fra Aalborg

Både U17- og U19-holdet havde i weekenden taget turen til Aalborg, hvor AaB ventede. Begge Masterclass-hold har været inde i en rigtig flot stime – U17-drengene havde inden kampen vundet seks kampe i træk, mens vi skal helt tilbage til starten af november for at finde sidste gang, U19-holdet tabte. Men i lørdags gik tingene ikke helt efter de unge Brøndby-drenges hoveder.

U19-holdet forlængede deres stime af ubesejrede kampe, men måtte nøjes med 1-1 mod et AaB-hold, der scorede på et straffespark otte minutter før tid. 

Brøndby IF’s mål blev sat ind af talentfulde Rezan Corlu, der dagen forinden havde underskrevet en ny kontrakt, som holder ham på Vestegnen til december 2017 (se videointerview med Corlu her).

- Det var en lidt rodet kamp med masser af duelspil, men jeg må rose drengene for at stå sammen og arbejde stenhårdt for hinanden. Vi leverer en upåklagelig indsats, hvor vi også holder AaB fra fadet, og der skal et straffespark til, før de udligner, fortæller cheftræner Per Frandsen.

U19: AaB – Brøndby IF 1-1 (0-0)
0-1 Rezan Corlu
1-1

Startopstilling

Andreas Hansen

Daniel Anusic – Nicklas Halse – Mads Andersen – Marcelo Mendes

Kristian Larsen – Amir Al-Ammari

Rezan Corlu – Nikolai Laursen – Jamil Faizi

Mathias Andersen


Bænken: Frederik Simson, Marcus Weiss, Simon Nielsen

Offday for U17

U17-holdet havde tidligere på sæsonen vundet hele 7-0 over AaB, men Brøndby-drengene kunne ikke følge op på den imponerende bedrift og måtte tage hjem fra Aalborg med et nederlag på 1-0. 

Til trods for nederlaget ligger Brøndby IF stadig i den sjove ende af tabellen. Efter 16 kampe er det blevet til 31 point, som rækker til en tredjeplads, og efter kampen var træner Søren Weber Juul også fortrøsningsfuld.

- Vi spiller en dårlig kamp, hvor der ikke er meget, der fungerer. Men det var ikke andet end en regulær offday, og nu skal vi bruge vores friweekend næste uge til at komme tilbage på sporet, fortalte Juul efter kampen.

U17: AaB - Brøndby IF 1-0 (1-0)

Startopstilling

Viktor Anker

Christian Johansen – Christian Enemark – Joel Kabongo – Gregers Arndal-Lauritzen

Marco Sander Pedersen

Janus Samuelsen – Magnus Häuser

Rasmus Grosen – Oliver Carrara – Armend Aslani 

Bænk: Jonas “Mini” Madsen, Frederik Tønsberg og August Vitus Frandsen.

U15-drengene buldrer videre

Hjemme i Brøndby gik det straks bedre for U15-holdet. De unge Masterclass-talenter startede sæsonen med en sejr over FC København i sidste uge, og igen i denne weekend var der et Østerbro-hold på menuen. B93, der også vandt deres første kamp, var på besøg og måtte tage hjem fra Brøndby uden point. 

Det endte med en overbevisende 3-1-sejr til de blågule talenter, der styrede kampen fra start til slut og endda også brændte et straffespark.

- B93 stod meget defensivt, og det voldte os store problemer i første halvleg, hvorfor vi også går til pause med 0-0. I anden halvleg får vi dog langt bedre fat – vi finder dybe løsninger og har i det hele taget fuldstændig styr på dem, og de scorer på deres eneste forsøg. Så alt i alt en god præstation af drengene, fortæller cheftræner Frank Hjortebjerg.

U15: Brøndby IF – B93 3-1 (0-0)
1-0 Mikkel Dyregaard
2-0 Selmin Borancic
3-0 Selmin Borancic
3-1

Startopstilling

Rasmus Alexander From

Jetrim Dzeladini – Anton Skipper Hendriksen– Lasse Munkholm

Osman Jabarkhil

Benjamin Laursen

Gustav Emil Steener Olsen– Jesper "Jobbe" Lindstrøm

Selmin Borancic– Mikkel Dyregaard

Oliver Falkengaard

Bænken: Lucas Steen, Mads Hartoft, Oliver Emil Fotel Hansen

U14 fighter sejren hjem

Weekendens yngste Masterclass-talenter havde også fornøjelsen af B93 hjemme på eget græs. Og her var der heller ikke noget at hente for det gæstende Østerbro-mandskab.

B93 blev sendt hjem med et nederlag på 2-1, og Brøndby-drengene fortsætter dermed deres flotte sæsonstart, der nu tæller to sejre ud af to mulige, efter Hvidovre sidste uge blev besejret 4-0.

Men selvom det blev til tre point for de unge talenter, måtte der arbejdes benhårdt for sejren.

- B93 stod meget højt med deres bagkæde, som gav os store muligheder for at løbe dybt i bagrummet. Vi udnyttede desværre ikke den plads - derimod udnyttede B93 en omstilling i mod os efter et hjørnespark, og vi gik derfor til pausen med 0-1, fortæller cheftræner Niels Madsen og fortsætter:

- Anden halvleg blev bedre, men vi fik dog aldrig rigtig fat i vores spil, så vi måtte kæmpe sejren hjem. Heldigvis lykkedes det, og det skal drengene have stor ros for - selvom vi havde en mindre god spilmæsssig dag.

U14: Brøndby IF - B93 2-1 (0-1) 
0-1 
1-1: Fredrik Carlsen
2-1: Lasse Mouritsen 

Startopstilling

Simon Rossil 

Kristoffer Sørensen - Marco Bramstrop - Martin Bisgaard - Frederik Carlsen

Oliver Maxen - Mikkel Eslund 

Morten Frendrup

Mathias Ydell - Andreas Pyndt - Jagvir Sidhu 

Bænk: Lasse Mouritsen, Emil Nielsen, Calle Holluf