Rezan Corlu på Vestegnen indtil december 2017

20.03.2015 14:07

Masterclass-talent og U19-landsholdsspiller Rezan Corlu har sat sin signatur på en ny kontrakt med Brøndby IF. Dermed vil den 17-årige offensivspiller være at finde på Vestegnen indtil 31. december 2017.

Kontraktunderskrivelsen, der fandt sted tidligere fredag, udløser stor glæde hos cheftræner Thomas Frank:

- Jeg er rigtig glad på Rezans og Brøndby IF’s vegne. Det er et toptalent, vi nu får glæden af at arbejde med i små tre år mere. Jeg ser et kæmpestort potentiale hos Rezan, som har nogle sjældne spidskompetencer, der kan bringe ham langt.

- Rezan er utrolig udfordrende i sin spillestil, og en-mod-en er han rigtig stærk. Hans acceleration, dribleevner og afslutninger gør, at han konstant er en trussel for modstanderne. Det er klart, at Rezan stadig har ting, han skal forbedre, såsom fysikken og den taktiske forståelse, men han er fortsat meget ung og arbejder målrettet med tingene. Det skal han bare fortsætte med, for så har han gode fremtidsmuligheder.

Ikke i tvivl om potentialet

Rezan Corlu har spillet i Brøndby IF, siden han var fire år gammel. I øvrigt side om side med et andet Masterclass-talent, der allerede er i Superligatruppen, nemlig 17-årige Nikolai Laursen.

Også sportsdirektør Per Rud er ikke uventet godt tilfreds med forlængelsen af Rezan Corlus kontrakt:

- Rezan er et af de talenter, hvor man bare ikke er et sekund i tvivl om potentialet. Det er stort hos ham, og vi er glade for, at han har valgt at blive i vores miljø og videreudvikle sig. Vi tror på, at det er det helt rigtige valg for Rezan og for Brøndby IF.

Rezan Corlu spiller til dagligt på U19-holdet i Brøndby Masterclass, men deltager løbende i træningspas samt reserveholds- og træningskampe med A-truppen.

Rezan har i skrivende stund repræsenteret de danske U-landshold 30 gange og har scoret 15 mål. Tidligere på ugen blev Corlu indkaldt til U19-landsholdet, der sidst i marts spiller Elite Round om deltagelse ved sommerens U19-EM i Grækenland.

Rezan Corlu har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Brøndby IF.