Brøndby-talenter: Lærerig oplevelse i Hoffenheim

23.01.2015 11:17

Der var spilletid til adskillige talenter, da Brøndby IF torsdag eftermiddag spillede årets første træningskamp. Modstanderen var tyske TSG 1899 Hoffenheim.

16-årige Nikolai Laursen og de 20-årige Svenn Crone, Lebogang Phiri og Patrick Da Silva startede inde, mens Rezan Corlu og Daniel Stückler - begge 17 år - kom ind i henholdvis pausen og begyndelsen af anden halvleg.

Selv om det resultatmæssige udbytte blev et 7-0-nederlag, er der stadig noget positivt at tage med, når man er i gang med sin fodboldmæssige uddannelse, lyder det fra Rezan Corlu.

- Det var hårdt, men lærerigt. De var gode, hurtige og stærke, og man får et godt indblik i, hvad det kræver at spille i den sjove ende af Bundesligaen. Når jeg træner og spiller med Superliga-holdet, mærker jeg på egen krop, hvad jeg skal stræbe mod. Det skærper mig, og jeg er taknemmelig for at få muligheden for det, fortæller Rezan Corlu.

Svenn Crone, der spillede hele kampen på højre back, supplerer:

- Vi unge spillere skal hele tiden rykke os, og jeg føler, at det er et stort skridt at spille fuld tid mod et Bundesliga-hold. Jeg fik vist nogle gode sider af mig selv, og det er lærerigt at blive matchet så hårdt på alle parametre. Nu har jeg været i A-truppen i et halvt år og fået erfaring med livet som seniorspiller. Jeg har reflekteret meget over det, og jeg er opsat på at tage det næste skridt i min udvikling og hele tiden lægge på, lyder det fra den talentfulde forsvarsspiller.

Du kan læse, hvad cheftræner Thomas Frank sagde efter kampen, ved at klikke her.