Flot U17-sejr over FC Nordsjælland

17.11.2014 16:59

Det er blevet mandag, og derfor er det tid til endnu en nedtakt på weekendens Masterclass-resultater. Der er dog ikke mange kampe at skrive hjem om. For mens U15-holdet med en 2-0-sejr over AB i onsdags gik på vinterferie, havde det ældste Masterclass-hold, U19-holdet, kampfri denne weekend. Det er dog ikke alle spillerne fra U19, der holder fri, da både Rezan Corlu og Daniel Stückler er med U19-landsholdet i Portugal.

Til gengæld var U17-drengene i kamp, da de lørdag eftermiddag tog til Farum, hvor FC Nordsjælland var dagens modstander. Cheftræner Søren Weber Juul havde i optakten til kampen udråbt nordsjællænderne til ligaens bedste, så der ventede en stor opgave for drengene fra Vestegnen. Opgaven blev dog løst med bravur, da Juuls mandskab kunne vende hjem med tre point i bagagen.

Herunder kan du læse kampfakta, se hvordan Brøndby IF stillede op og høre Søren Weber Juuls tanker om kampen.

U17: FC Nordsjælland - Brøndby IF 2-3
0-1 Armend Aslani (7. min.)
1-1 FC Nordsjælland (30. min.)
1-2 Joel Kabongo (70. min.)
2-2 FC Nordsjælland (75. min.)
2-3 Oliver Carrara (77. min.)

Startopstilling
Viktor Anker

Janus Samuelsen - Simon Nielsen - Joel Kabongo - Gregers Arndal-Lauritzen

Marco Sander Petersen - Tobias Noer - Magnus Häuser

Rasmus Grosen - Oliver Carrara - Armend Aslani

Indskiftninger:
August Vitus Frandsen
Jonas ‘Mini’ Madsen
Emil Bundgaard

Det var selvsagt en glad cheftræner, der udtalte sig efter kampen:

- Puha, en fed kamp! Vi møder en rigtig god modstander i en meget taktisk kamp mellem to hold, som kender hinanden rigtig godt, siger Søren Weber Juul.

- De var bedst i første halvleg, mens vi var bedst i anden, og begge hold skabte chancer til flere mål. Vi viste en rigtig god moral i dag, og vi løb med sejren, fordi vi bare ville det mest. Drengene var både stolte og super glade efter kampen - hvilket de også skal være, for det var en meget velfortjent sejr.