Overblik: Syv Brøndby-spillere i landsholdsdragten

12.11.2014 16:31

Superliga-bolden kommer ikke til at rulle i den kommende weekend. Det er blevet tid til endnu en runde af UEFAs Week of Football, hvilket betyder, at der bliver spillet et hav af landskampe rundt omkring i Europa.

Brøndby IF er repræsenteret på flere af landsholdene, og brondby.com giver her overblikket over, hvilke kampe du skal holde øje med, hvis du vil følge de blågule spillere i aktion.

Hradecky, Pukki og Kahlenberg

På fredag den 14. november står der vigtige EM-kvalifikationspoint på spil for det finske landshold, som har Lukas Hradecky og Teemu Pukki i truppen. Det samme gælder Danmark og Thomas Kahlenberg. Finland skal møde Ungarn, mens det danske landshold skal en tur til Serbien.

Tirsdag den 18. november står den på venskabskampe for de tre Brøndby-spillere. Danmark svinger forbi Rumænien, mens Hradecky og Pukki møder Slovakiet. Lukas Hradecky er i øvrigt født i netop Slovakiet.

Oprindeligt var Daniel Agger også udtaget til det danske landshold, men en forstrækning fra søndagens kamp mod Hobro har gjort, at forsvarsspilleren må blive hjemme på Vestegnen.

U21: Hjulsager og Nørgaard

Det danske U21-landshold har to venskabskampe på programmet. Det gælder Tjekkiet den 14. november og Italien den 17. november - begge på udebane.

Andrew Hjulsager og Riza Durmisi blev udtaget til disse kampen, men sidstnævnte måtte melde afbud. Til gengæld blev Christian Nørgaard efterudtaget, så U21-landsholdet har alligevel to Brøndby-talenter med på turen.

U19: Corlu og Stückler

Det danske U19-landshold er i fuld gang med EM-kvalifikationsrunden i Portugal, og der er allerede blevet sat et markant, blågult aftryk.

Både Daniel Stückler og Rezan Corlu fik udstedt billetter til turen, og i den første kamp mod Albanien blev sidstnævnte matchvinder. Danmark vandt således 1-0 på en flot aktion af Rezan Corlu.

U19-talenterne har stadig to opgør på programmet. Den 14. november gælder det Wales, og den 17. november venter værterne fra Portugal.