Masterclass-oversigt: U19 fik første sejr - U17 fortsat ubesejret

04.10.2022 07:02

Alle Brøndby Masterclass-holdene var i aktion i weekenden, og her blev det til en forløsende U19-sejr på 4-2 over AaB, mens U17 fortsatte deres ubesejrede stime og vandt med 2-1 efter en sen straffesparksscoring i slutminutterne.

U15 spillede 2-2 hjemme mod AaB.

U19-drengene tog første sejr i sæsonen i målrigt opgør
Efter en pointmæssigt skuffende start fik Christian Sørensens tropper endelig deres første sejr i U19 Ligaen, da de lørdag eftermiddag slog AaB med 4-2.

Kampen startede ellers knap så godt for Masterclass-drengene, da de symptomatisk for deres sæsonstart kom bagud efter det første kvarter af opgøret trods en aggressiv start med et højt pres.

Men kort før pausen brød Bakhit igennem i højresiden og lagde bolden lige ind for fødderne til Eskild Dall, som sendte en udligning til 1-1 i kassen.

Efter pausen kom også Mathias Jensen på tavlen, da han fra midten af banen fangede AaB-keeperen ude af sit mål og kunne lægge bolden over ham. 2-1 stod der, og så var Brøndby-holdet foran.

Der var gået lidt under en time af kampen, og så fik Eskild Dall åbnet målkontoen på U19-holdet. Efter et flot forarbejde fra Bertram Kvist kunne Dall trække bolden forbi keeperen efter en dybdebold og trille bolden i mål til 3-1.

Sidst i opgøret var det Oscar Sejrups tur til at lege med, da han kunne udbygge føringen til 4-1. I slutminutterne kunne tidligere Masterclass-spiller Patrick Allentoft reducere til stillingen 4-2, men det rokkede heldigvis ikke ved pointfordelingen.

Derfor kunne U19-holdet tage den første sejr i sæsonen, og det var en målrig én af slagsen.

U17 fortsætter ubesejret stime med endnu en sejr
Menno Van Dams U17-hold har haft en fortrinlig start i ligaen, der startede med fire sejre, en uafgjort og senest en sejr på 2-1 over AaB i lørdags.

Efter et uafgjort 1-1 resultat mod AGF før landsholdspausen var drengene derfor igen tilbage på sejrssporet i weekenden.

U17 fik en god start på weekendens opgør, da de allerede efter fem minutters spil kom foran med 1-0 på mål af Alfred Klamer. Efter føringsmålet kom AaB godt tilbage i kampen og sad på spillet, hvilket også gav dem et udlignende mål til 1-1 efter en halv times spil.

Efter pausen spillede U17-drengene sig godt ind i opgøret igen, og efter 77 minutter spil blev AaB reduceret til ti mand, da gæsternes forsvar trak en nødbremse, som dommeren kvitterede med et rødt kort.

Reduceringen gav Brøndby-holdet et naturligt overtag på opgøret, og det resulterede i et straffespark kort før slutfløjt, som Adam Claridge omsatte til en 2-1-scoring.

Dermed tog U17-holdet endnu en sejr, og de har nu vundet imponerende fem ud af seks kampe.

Sejren holder U17-drengene sig til i toppen af tabellen med en kamp til gode lige efter FC København og AGF på henholdsvis første- og andenpladsen.

Sen AaB-udligning i U15-remis
Talenterne fra U15-holdet er fortsat ubesejrede, men fik bremset sejrsstimen, da de i weekenden mødte AaB i et opgør, som endte med 2-2 og dermed et enkelt point til hver.

Det var gæsterne, som startede bedst ud, da de kom foran efter blot fire minutters spil. Men efter et kvarter var et comeback under opsejling, da først Viggo Poulsen udlignede til 1-1, mens Ali Al-Najar sendte U15-holdet i front med 2-1 efter knap en halv times spil.

Føringen holdt længe, men da de gik ind i slutminutterne, forsøgte gæsterne en sidste gang, og de kunne dybt inde i overtiden udligne til 2-2, og derfor endte det med en pointdeling.

Brøndby IF 2-2 AaB (U15)