Joh Foto

Første nederlag i Slutspillet

13.04.2024 14:25

Lørdag eftermiddag gæstede vi AGF på Vejlby Stadion efter en netop overstået landsholdspause.
Her skulle førstepladsen forsvares, men det endte desværre med et nederlag på 2-1.

Græsbanen bød ikke på pænt spil, og derfor blev det til en meget tilfældig og duelpræget kamp.

Vores polske offensivspiller Natalia Wróbel fik testet AGF-keeperen Katrine Svane i et par omgange, men begge afslutninger var lige på keeperen.

Hjemmeholdet kom i front efter 34. minutters spil, da et indlæg fandt en fri Mathilde Rasmussen på kanten af det lille felt, og her kunne hun heade bolden nemt i mål.

Vi pressede på kort før pause, og det gave pote. Et hjørnespark i dommerens tillægstid endte i panden på Julie Tavlo, der fik den headet hen til islandske Kristín Árnadóttir på bagerste stolpe. Her fik hun flugtet bolden i mål til 1-1.

Efter en lille times spil fik hjemmeholdet scoret til 2-1. AGF-angriberen Mathilde Rasmussen var hurtigst over en løs bold i det lille felt, og kunne let prikke den mål.

I jagten på en udligning foretog cheftræner Per Nielsen flere offensive udskiftninger.
Først var Sofie Hornemann tæt på, men stolpen stod i vejen. Overliggeren skulle også vise sig at stå i vejen for angriberen senere hen i kampen.

Også norske Celine Nergår var tæt på at få scoret, men her stod stolpen også i vejen for et ellers flot langskud.

Ti minutter før slutfløjt blev Nanna Christiansen og Agnete Nielsen skiftet ind til deres comeback efter to lange skadespauser. Her var Agnete Nielsen tæt på at få scoret i dommerens tillægstid men Katrine Svane stod igen i vejen i AGF-målet.

Næste kamp er lørdag 20. april kl. 13:00 når vi får besøg af ligaens nummer tre fra HB Køge.