Matilda Kristell er ny spiller i Brøndby IF

17.01.2022 08:00

Brøndby IF har underskrevet en lejeaftale med den 19-årige svenske midtbanespiller, Matilda Kristell, som er hentet i FC Rosengård. Lejeaftalen gælder for hele forårssæsonen.  

Matilda sætter her lidt ord på, hvem hun er som spiller, og hvad hun kender til den klub, hun altså nu skal repræsentere det næste halve år.

- Jeg er en spillende midtbanespiller, der godt kan lide at styre spillet, og jeg har en god spilforståelse og pasningsfod. Efter at have snakket med både Seref (Aras, sportschef, red.) og Per (Nielsen, cheftræner, red.) fik jeg hurtigt et rigtig godt indtryk af Brøndby IF. Måden, man tænker og spiller fodbold på, matcher min med pasningsfokuseret og offensiv fodbold.

- Jeg har mødt Brøndby nogle gange tidligere med FC Rosengård, og jeg kender til mange spillere, som har haft stor fremgang i Brøndby IF. Jeg håber derfor at kunne udvikle mig yderligere og bidrage med mine kvaliteter både i spillet og på holdet, så jeg glæder mig meget til at være en del af Brøndby IF.

Også sportchef Seref Aras er glad for tilgangen af Matilda Kristell, som efterlod et meget positivt indtryk, da hun var til prøvetræning før jul.

- Vi er glade for tilgangen af Matilda til Brøndby IF. Hun er en ung, talentfuld spiller, som har fået en god fodboldopdragelse i FC Rosengård, og hun efterlod et meget positivt indtryk, da hun besøgte os inden jul. Matilda er en pasningsstærk spiller, som passer godt ind i vores spillestil, og vi er sikre på, at hun vil være en gevinst for os i et tæt forårsprogram samt at vi kan bidrage til hendes udvikling. Vi ser frem til, at Matilda trækker den gule trøje over hovedet.

Matilda støder til truppen i dag, og har dermed første træningspas med de nye holdkammerater i eftermiddag.