Sejr i årets sidste kamp

04.12.2022 11:11

Det blev til en 2-1 sejr i årets sidste kamp da vi lørdag gæstede FC Thy-Thisted Q på Sparekassen Thy Arena.

Vi spillede en flot første halvleg, hvor vi dominerede i store periode og fik scoret vores mål.

I det 27. minut fandt Malou Marcetto en helt fri Laura Hermann på kanten af feltet, der efter en hurtig førsteberøring fik sparket bolden fladt ind i det lange hjørne.

I det 43. minut fik Nea Lehtola udbygget føringen. Småspil på kanten af feltet endte hos Lehtola, der køligt sparkede bolden i kassen, samme placering som Hermann.
Vi gik derfor fortjent til pause foran 2-0.

Anden halvleg manglede energi fra vores side, og et velspillende hjemmehold pressede på.

I det 67. minut fik de reduceret efter en dybdebold til deres angriber Rikke Dybdahl.

Vi stod stærkt imod og sikrede derfor sejren.

Det var sæsonens tiende sejr ud af fjorten mulige, og holdet overvintrer derfor på en flot anden plads i Gjensidige Kvindeliga.