Ugeprogram: Derby på udebane og Masterclass i aktion igen

26.03.2024 08:03

Efter en weekend uden Superliga-fodbold går vi nu ind i en uge, hvor der for herrernes vedkommende venter et Derby inde i Parken om mandagen, mens både U19 og U17 samt kvinderne skal i aktion på lørdag.

Derudover er billetsalget startet til udekampen mod AGF 14. april, mens der også er aktuelt indhold at finde inde på Brøndby TV. 

Indhold på Brøndby TV
Inde på Brøndby TV kan du se et indslag med Nanok, som tog ud og overraskede en stor Brøndby- og Nanok-fan, Vita, på hendes 5-års fødselsdag i Tårnby. Se indslaget her.

Du kan også se et indslag med 4. årgang fra Hadsund Skole, som inden Silkeborg-kampen blev hentet i spillerbussen og inviteret på Brøndby Stadion, hvor de fik sig en oplevelse, de sent vil glemme. Se indslaget her.

Du kan også se eller gense kvindernes kamp mod Fortuna Hjørring, mens der også er highlights at finde fra U17- og U15-kampene.

Bliv klar til påsken i Brøndby Shoppen
Påsken er over os, og derfor har vi sammen med Wild Distillery produceret vores helt egen akvavit, Skarp sol over Vestegnen, der lyser op på hvert et påskebord og skærper appetitten. 

Derudover kan du også glæde dine nærmeste med en Brøndby-chokoladeæske, som indeholder marcipan-æg og en blanding af gule og blå chokoladekugler med lakrids. 

Og så kan du selvfølgelig også få dit eget eksemplar af øllen 1964 - Brøndby Legende Special, som er en fremragende tilførelse til påskebordet.

Find det hele her.

Masterclass-hold i aktion igen
Efter en weekend uden kampe skal vores U19- og U17-hold igen i aktion på lørdag, hvor begge hold møder OB's ditto.

U19 har haft en fin start på deres forårssæson med to sejre ud af tre mulige, mens de aktuelt indtager en andenplads i U19 Ligaen, tre point efter førerholdet og med to kampe i baghånden.

U17 har ligeledes haft en fornem start med tre sejre, men går ind til en svær kamp mod topholdet fra OB, som indtager en suveræn førsteplads i U15 Ligaen med 44 point, mens nærmeste forfølger FC Nordsjælland blot har 30 point. 

Begge kampe spilles på hjemmebane, og du kan derfor varme op til mandagens Derby med at se vores to Masterclass-hold og/eller kvinderne i aktion.

U19 spiller lørdag 30. marts kl.12:30, mens U17 spiller samme dag kl. 15:00.

Kvindeholdet
Efter en uafgjort 0-0-kamp mod rivalerne fra Fortuna Hjørring i søndags, skal kvinderne igen i aktion på lørdag, hvor de skal en tur til Farum, hvor de møder FC Nordsjælland med kampstart kl. 14:00.

Billetsalget til AGF ude starter i morgen
Onsdag starter billetsalget til vores udekamp mod AGF, som spilles 14. april på Ceres Park. Læs mere om billetsalget her.

Du kan også fortsat købe billetter til hjemmekampen mod Silkeborg IF, som spilles på Brøndby Stadion mandag 8. april kl. 19:00.