Vanlerberghe: Det var en svær kamp

28.04.2024 16:50

Søndag eftermiddag krydsede vi klinger med FC Nordsjælland på Right to Dream Park, hvor vi med et 1-1-resultat kunne vende hjem til Vestegnen med ét point.

Vores forsvarsspiller Jordi Vanlerberghe var efter kampen ærgerlig over, at det ikke blev til tre point, men er også glad for, at det trods alt blev til et enkelt.

- Det er blandende følelser, for at være ærlig. Det er ærgerligt, at vi mistede vores føring, men vi må også være ærlige og se på kampen som en helhed. Anden halvleg var ikke god nok, men det er også et svært sted at spille, og jeg tror, at mange hold vil få det svært her. Når det så ikke er vores dag, eller vores anden halvleg, så er det bare vigtigt, at vi ikke taber. Så det er et okay point, fortæller belgieren.

- Vi brød deres sejrsrække, så det er også fint, men når du fører så langt inde i kampen, vil du selvfølgelig gerne have sejren. Vi skal tage det positive ud af dagens kamp og så rette fokus imod næste opgave i Herning, fortæller Jordi Vanlerberghe

Den sene udligning fylder lige nu for belgieren, men der er også positive ting fra kampen, Jordi Vanlerberghe og resten af truppen kan tage med fra kampen. Blandt andet en forlænget stime af ubesejret kampe.

- Vi spillede en rigtig fin første halvleg, og vi burde nok have været oppe med to mål ved pause. Og så er det positivt, at vi igen ikke taber. Det var en svær kamp, og vi havde en del udfordringer.

- Vi havde det svært i det sidste kvarter efter deres scoring. Det er sådan, det er, og når vi har problemer, skal vi arbejde hårdt for hinanden som ét hold, og det gjorde vi i dag. Det er noget af det, vi kan tage med hjem udover det ene point, fortæller Jordi Vanlerberghe.