Ugeprogram: FC Nordsjælland venter i Farum

22.04.2024 09:11

Søndag tog vi en vital sejr på Brøndby Stadion, da vi besejrede FC Midtjylland i den direkte duel om førstepladsen. 

Nu træder vi ind i en ny uge med forberedelser på træningsbanen frem mod søndagens udekamp på Right to Dream Park i Farum, hvor der venter et udsolgt blågult udebaneafsnit i jagten på sejr.

Kampen mod FC Nordsjælland spilles søndag kl. 16:00, og hvis du ikke nåede at sikre dig billet til vores udsolgte afsnit, kan du se kampen på 6'eren og discovery+.

Indhold på Brøndby TV
Du kan som altid finde highlights og reaktioner på Brøndby TV efter sejren mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion, hvor vi efter kampen tog en snak med Jesper Sørensen og målmand Patrick Pentz.

Gå på opdagelse i vores indhold her.

Kvinderne
Vores blågule kvinder måtte i weekenden nøjes med ét point i topbraget på Bane 2 i Brøndby, da de spillede 1-1 med HB Køge. 

På lørdag skal kvinderne forsøge at spille sig videre i Gjensidige Kvindepokalen, hvor de tager til Aarhus for at spille første opgør af to i semifinalen. Kampen mod AGF spilles kl. 13:00 på Ceres Park.

Kampen kan ses på Sport Live og Pluto TV.

Masterclass
Vores U19-, U17- og U15-mandskaber skal alle i aktion i løbet af ugen, hvor der for U19 og U17's vedkommende venter to kampe for begge, tirsdag og lørdag.

U19 og U17 skal nemlig begge en tur til Horsens tirsdag, hvor de møder AC Horsens' ditto. U19 skal efter et par ugers pause forsøge at bygge videre på en sejrsstime, der tæller to sejre i træk mod hhv. Lyngby BK og AaB, når deres kamp mod AC Horsens fløjtes i gang kl. 16:00. U17 kommer til Horsens efter et Derby i Brøndby, der blev vundet på straffesparkskonkurrence. U17's kamp starter 13:30 i Horsens.

Lørdag skal begge mandskaber så også til Haderslev, hvor SønderjyskE venter. U19-talenterne lægger ud med deres kamp kl. 12:30, mens U17-mandskabet følger trop med deres opgør kl. 14:45.

Vores U15-talenter skal ligeledes en tur til Haderslev, hvor de søndag møder SønderjyskE ovenpå en Derby-sejr på Frederiksberg på 6-3. Deres kamp mod SønderjyskE starter kl. 14:00.

Næste hjemmebanekamp
Når vi igen skal samles på Brøndby Stadion, bliver det for at jagte tre point i sæsonens sidste Derby, når vi søndag 12. maj møder FC København. Billetsalget til kampen vil starte i næste uge, mandag 29. april.