Uafgjort i Farum

28.04.2024 16:02

Søndag eftermiddag stod vi overfor FC Nordsjælland i Mesterskabsspillet på Right to Dream Park i Farum.

Her skulle vi forsøge at hive vigtige point med hjem til Vestegnen på en svær udebane, vi kunne tilføje til stillingen i den tætte topstrid i 3F Superligaen.

I kampens begyndelse var vi på bolden det mest af tiden og havde optræk til flere muligheder. Filip Bundgaard havde i kampens indledning en stor chance for at bringe os tidligt foran, da han samlede en afslutning fra Daniel Wass op i feltet og afsluttede i sin vending tæt under mål, men skuddet røg akkurat forbi stolpen.

Efter et fint blågult overtag den første del af halvlegen, fik hjemmeholdet arbejdet sig mere ind i kampen, som blev mere jævnbyrdig. De helt store målchancer udeblev dog begge ender.

Med kort tid tilbage af første halvleg blev Yuito Suzuki sendt i dybden, hvor japaneren kom frem til en afslutningsmulighed i højre side, som han sendte i kassen via stolpen til en blågul føring. Den føring holdt de resterende minutter af halvlegen, og vi kunne således gå til pause med en 1-0-føring i opgøret.

I anden halvlegs første kvarter lagde hjemmeholdet er højere tryk på os, mens vi havde svært ved at finde fodfæste. Defensiven og Patrick Pentz stod dog godt i mod trykket og tillod ikke det store.

En fejlaflevering var dog med en lille halv time tilbage ved at blive dyr, da FC Nordsjællands Marcus Ingvartsen kom i en 1-mod-1-situation med Jacob Rasmussen, som han kom udenom og afsluttede mod Patrick Pentz’ mål. Stolpen stod dog heldigvis i vejen for en udligning.

Med under et kvarter tilbage af opgøret gik den dog ikke længere. Efter nogle fine kombinationer af hjemmeholdet, kom Oliver Antman frem til afslutning tæt under mål og fik passeret Patrick Pentz til 1-1.

Derefter havde FC Nordsjælland optræk til flere målchancer, men stilling holdt kampen ud, og vi kunne derfor tage ét point med hjem til Vestegnen.