Sejr over FC Midtjylland

21.04.2024 16:05

Søndag aften endte det med en vigtig 2-1-sejr over FC Midtjylland foran 24.386 tilskuere på Brøndby Stadion. Yuito Suzuki scorede begge blågule kasser.

Opgøret startede som en topkamp værdig med høj intensitet og en masse fight.

Efter en jævnbyrdig indledning, skulle et fyldt Brøndby Stadion blot vente ti minutter, før Yuito Suzuki sparkede Nicolai Vallys’ oplæg fornemt i kassen, bag en chanceløs Jonas Lössl, på vores første chance i opgøret. Dermed kunne vi glæde os over hurtigt at være på 1-0.

Den stilling var dog lige ved at blive ændret få minutter senere, da det her var gæsternes tur til at have bolden i nettet. Ved nærmere eftersyn blev scoringen dog trukket tilbage af VAR, efter en midtjysk spiller var fanget i offside ved opspillet til målet.

Omkring midtvejs i halvlegen fik vi sat os godt på spillet, mens flere lige-ved-og-næsten chancer opstod.

Kevin Tshiembe, der erstattede en syg Rasmus Lauritsen, sendte efter 25 minutters spil et kvalificeret hovedstød afsted, men lige på Jonas Lössl efter et blågult hjørnespark.

Herfra fortsatte vi med at jagte scoring nummer to - og den forløsning skulle vise sig efter 37 minutters spil.

Yuito Suzuki modtog bolden et pænt stykke uden for FC Midtjylland, inden han resolut trykkede af fra distancen. Med et sandt drømmehug udplacerede han for anden gang i halvlegen gæsternes keeper, og dermed var vi på 2-0 kort før pausen.

Trods en fortsat målsøgen, blev der ikke scoret mere før pausen, og dermed kunne vi gå ind til anden halvleg med oppe 2-0.

Efter sidebyttet var det gæsterne, der kom bedst fra start.

En række løse muligheder var tæt på at ende i nettet, mens også Marko Divkovic ind i mellem gæsternes chancer havde en god chance for at komme på måltavlen, da han helt fri bagerst i FCM-feltet sendte bolden forbi fjerneste stolpe.

Godt ti minutter inde i anden halvleg fik FC Midtjylland desværre reduceret efter et hjørnespark, da Mads Bech Sørensen prikkede bolden ind bag Patrick Pentz til 2-1.

Det gav gæsterne blod på tanden, hvilket også betød, at vi blev presset længere tilbage for en stund og måtte stå imod.

Afslutningen på opgøret blev en meget hektisk og urytmisk affære, hvor begge hold forsøgte at jagte en scoring.

I sidste ende lykkedes det at lukke af i defensiven, og derfor kunne vi sikre os en sejr på 2-1 og tre vigtige point i toppen af tabellen.