Jesper Sørensen: Vi kommer ind med tro på egne evner

28.04.2024 07:35

I eftermiddag står vi overfor FC Nordsjælland på Right to Dream Park, når vi skyder femte runde af Mesterskabsspillet i gang.

Cheftræner Jesper Sørensen ser frem til opgøret, der som bekendt spilles på et kunstgræsunderlag. Det har truppen skulle forberede sig på i dagene op til kampen.

- Det er bare et andet underlag at spille og bevæge sig på, så det skal man lige vænne sig til, og derfor har vi også valgt at spille på det til træning som forberedelse til kampen. Det giver altid mange overvejelser omkring, om der er nogen, der passer bedre til det underlag en andre. Det er klart, at det har vi inde i vores tanker, når vi skal stille holdet op til kampen, fortæller cheftræneren.

Cheftræner Jesper Sørensen vil forsøge at tage styringen med spillet på Right to Dream Park, og så håber han på nogle stærke spillerpræstationer på dagen.

- Den bliver afgjort af flere faktorer. Selvfølgelig hvem, der for lov til at komme i teten med at have bolden, og så hvilke spillere, der kommer til at skinne i sådan en kamp her. Det er jo det, der er hele kunsten. Det er at få vippet kampen over til der, hvor man selv tror, at man har en fordel. Så det kommer vi selvfølgelig til at prøve at se, om vi kan, fortæller cheftræner Jesper Sørensen.

Se hele interviewet med cheftræneren på Brøndby TV.