Jesper Sørensen: Skal lære af de kampe

28.04.2024 15:26

Vi fik ét point med hjem fra Farum søndag eftermiddag, da vi på Right to Dream Park stod overfor FC Nordsjælland i Mesterskabsspillet.

Cheftræner Jesper Sørensen har efter kampen flere ting, der skal arbejdes på, men er trods alt glad for det ene point på en svær udebane.

- Vi skal selvfølgelig kigge på kampens forløb og hvordan vi skal blive dygtigere endnu, sådan at vi kan spille mere end 45 gode minutter sådan et sted her. Det skal vi kunne, og det formåede vi ikke i dag. Jeg er glad for pointet, fordi i anden halvleg var der pres på mod os, og der er det klart, at det var lidt en overlevelseskamp til sidst.

- Vi tager de gode ting med, vi tager de dårlige ting med. Vi skal lære af de kampe, vi spiller. Vi skal lære, hvordan vi bliver endnu dygtigere til at få styr på sådan en kamp, som den her, og hvordan vi tør tro på, at vi kan fastholde initiativet i kampen, i stedet for at give det væk, og det er det, vi skal ud og arbejde på, fortæller Jesper Sørensen.

- Spiller hænger i, alt hvad de kan, også i sådan en kamp som den her, hvor vi har problemer til sidst og selvfølgelig spiller færdigt, men det er klart, at det vidner trods alt om en vis soliditet i holdet. Det vidner om at spillerne har en god tro på den struktur, der skal hjælpe dem, når tingene brænder på, og det synes jeg, at vi får vist i dag, at vi også har.

Se hele interviewet med cheftræner Jesper Sørensen på Brøndby TV