Jesper Sørensen: En stor sejr for os

21.04.2024 19:30

Søndag aften endte det med tre vigtige point i toppen af 3F Superligaen, da FC Midtjylland blev besejret med 2-1 på Brøndby Stadion. Efter kampen var det en lettet Jesper Sørensen, der kunne glæde sig over sejren i flotte omgivelser. 

- Det var en virkelig vigtig sejr. Nu har vi haft et par kampe, hvor vi har følt, at vi måske har smidt en mulighed, for at få en sejr, væk. Nu fik vi den så i dag på et fantastisk Brøndby Stadion med en enestående kulisse, fortalte cheftræneren, der yderlige begrundede vigtigheden af at kunne lægge afstand til de nærmeste konkurrenter i tabellen. 

- I dag var en stor sejr, fordi det var mod en direkte rival, der er godt kørende for tiden, og vi er selvfølgelig glade for de point, der kommer nu her, fordi vi ved, hvor meget de tæller, sagde Jesper Sørensen. 

Udover sejren havde vores cheftræner også store roser til vores dobbelte målscorer, Yuito Suzuki. 

- Yuito leverede en fantastisk præstation i dag. Han er en unik spiller, der er enestående i sin teknik, balance, hurtighed og accelerationskraft. Han er højrebenet og i dag sætter han to ind med venstre, uden for feltet, og så spiller han i øvrigt en rigtig flot kamp, afsluttede Jesper Sørensen.