Sådan går det vores udlejede spillere

30.09.2022 07:28

I denne artikel kan du få et samlet overblik over, hvordan det går vores fire spillere, som lige nu er på udleje i andre klubber rundt omkring i Danmark.

Yousef Salech - HB Køge
Vores angriber er startet med bulder og brag i sin klub beliggende syd fra Vestegnen med Daniel Agger i trænersædet, hvor det er blevet til hele fire mål og en assist. 

20-årige Yousef Salech scorede et vidundermål allerede i sin debut, da han i det 97. minut lagde bolden ind bag Vejle-keeperen i målet efter en flot solo-aktion. Efterfølgende er det blevet til henholdsvis en scoring mod Næstved, to scoringer mod Fremad Amager og en enkelt assist i blot tre kampe.

- Jeg synes, jeg har fået en udmærket start på mit lejeophold, hvor jeg har spillet fuld tid i de første tre kampe og bidraget med kampafgørende mål og lavet en assist. Og så har vi som hold også samlet syv point sammen i de første tre kampe, så det er en godkendt start.

- Det har været mega fedt at få fuld spilletid i de første tre kampe, og nu har vi så seks kampe i løbet af oktober, så jeg håber selvfølgelig også, at jeg kan fortsætte, og at det kaster mere spilletid af sig.

Salech er udlejet frem til sommeren 2023. 

Rasmus Wikström - SønderjyskE
Vores svenske forsvarsspiller blev udlejet til Haderslev-klubben i vinterens transfervindue, og siden da har han fået kontinuerlig spilletid og er startet inde i 11 ud af de i alt 12 kampe, han har spillet.

21-årige Wikström har desuden lavet to mål til følge, hvoraf det ene blev scoret helt oppe fra midtercirklen i 2-0-sejren over Kolding IF.

- Det har gået fint for mig og holdet i SønderjyskE indtil videre. Vi jagter en oprykning som tredjeplads i 1. division lige nu, og generelt ligger vi fint til i toppen af ligaen. Det har været kanon med spilletiden indtil videre, da jeg har startet inde i alle kampe, siden jeg tog herover.

- Så jeg føler, at jeg har fået værdifuld spilletid i forhold til min udvikling, og som jeg virkelig har haft behov for. Så alt i alt er jeg rigtig glad.

Wikström er udlejet frem til sommeren 2023. 

Christian Friedrich - Fremad Amager
Vores unge højreback blev i slutningen af sommerens transfervindue udlejet til Fremad Amager i 1. divisionen, og her har han fået to indhop for sin nye klub. 

Friedrich har været med i tre kampe for Fremad Amager, hvor han er blevet skiftet ind i de to sejre mod henholdsvis Hillerød og Nykøbing FC, mens han sad på bænken i nederlaget til Yousef Salechs HB Køge.

- Det er gået godt i min nye klub, og jeg kan godt mærke, at jeg er kommet til en klub, hvor ambitionerne er høje. Det er samtidig et miljø, hvor der bliver trænet hårdt hver dag, og det giver pote i kampene, hvor jeg føler, jeg har taget nogle gode skridt i den rigtige retning.

Friedrich er udlejet frem til årsskiftet. 

Andreas Pyndt - Hvidovre IF
Pyndt blev midt på sommeren udlejet til Hvidovre IF, og den unge midtbanespiller har startet solidt ud med ti startpladser og masser af spilletid til følge. 

Derudover har han scoret to kasser og står noteret for tre assists fordelt på de ti kampe. 

Pyndt er udlejet frem til sommeren 2023.