Brøndby IF og NTG forlænger partnerskabet

02.12.2022 10:00

Brøndby IF og NTG Nordic Transport Group (NTG) kan i dag offentliggøre, at man forlænger partnerskabet frem til sommeren 2025. Det betyder, at man i de kommende sæsoner fortsat vil se NTG på ryggen af Brøndby IF. Det glæder administrerende direktør Ole Palmå.

- NTG er en ung virksomhed med blot 11 år på bagen, men også en virksomhed, der har været igennem en rivende udvikling. Rygpartnerskabet med Brøndby IF opstod, da NTG arbejdede på en børsnotering og derfor havde strategisk fokus på at øge kendskabsgraden til deres brand. At komme på ryggen af Brøndby IF’s trøje og dermed blive en del af Danmarks mest eksponerede virksomhed har siden da bidraget til netop dette. I dag er NTG noteret på Nasdaq Copenhagen som et Large Cap- selskab.

- NTGs udvikling er også noget, vi har oplevet igennem deres engagement med os, hvilket har vokset sig større og stærkere gennem årene til i dag at omfatte partnerskaber med alle vores hold. Vi er derfor ikke blot stolte af den værdiskabelse, vi som klub kan bidrage med til en virksomhed som NTG, men også hvordan vi har sikret, at hele klubben får glæde af en aktiv og dynamisk partner. Et godt eksempel på NTGs engagement i klubben så vi i 2020, hvor de sikrede, at tusindvis af Brøndbys ’Aldrig Alene’-trøjer blev transporteret til Danmark. Vi glæder os derfor over forlængelsen og ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde i de kommende år.

Hos NTG er Group CEO, Michael Larsen, ligeledes begejstret over den forlængede aftale.

- Tilbage i 2018 havde vi et strategisk behov for at øge kendskabet til NTG og forstærke vores brand, og derfor blev vi sponsor i Brøndby IF. Den eksponering vi har fået igennem rygaftalen, har bidraget til, at vores brand i dag står stærkere. Vi har i vores tid i klubben også lært mange af de øvrige partnere at kende gennem erhvervsnetværket, som alle har givet os en varm modtagelse, og vi laver i dag forretning med flere af klubbens partnere. Så det giver på mange områder konkret værdi til os som virksomhed, og derfor forlænger vi samarbejdet med Brøndby IF.

- Derudover har vi - som en relativ ung virksomhed - været meget bevidste om, at vi skulle fastholde og styrke den stærke kultur, vi har i NTG. Også her ser vi et stærkt match med Brøndby IF. Som fodboldspiller går man på arbejde hver dag for at forbedre sig og gøre tingene bedre end i går, og det gør vi også hos NTG. Men som enhver fodboldspiller også ved, vinder man kun, hvis man arbejder sammen som et hold. Det samlede billede gør, at det giver værdi og mening for os at forlænge aftalen, og at vi glæder os til det fremtidige samarbejde.