Det sagde vi efter Derby-sejren

24.10.2021 15:28

Det endte med en 2-1 sejr i eftermiddagens Derby, hvor københavnerne blev besejret i en vild kulisse på Brøndby Stadion.

Vi har samlet reaktioner fra en lille håndfuld af dagens hovedaktører nedenfor. 

Niels Frederiksen 

- Der er altid høj intensitet og mange dueller i et Derby. Og så var det også lidt det, som vi gik efter. Vi gik ikke efter en rolig kamp, hvor det ene hold stod lavt og forsvarede, og så fik det andet hold bolden og så omvendt.

- I de seneste syv kampe har vi fået 14 point. Det er tophold værdigt. Det, som vi lider af lige nu, hvis man kigger på helhedsbilledet, er de første fem kampe, hvor vi fik for få. Men det kan vi ikke gøre noget ved nu. Nu gælder det om at samle så mange point ind som overhovedet muligt.

Se her hele interviewet med Niels Frederiksen.

Morten Frendrup

- Jeg har sparet lidt sammen til det, så jeg er glad for at kunne score mit første Superliga-mål i dag. Det var en kæmpe forløsning at se den gå ind og at kunne betale lidt tilbage til alle de fans, som altid støtter os i tykt og tyndt. 

- Det er virkelig godt set af Uhre, og det kan han bare med de afleveringer. Det betyder rigtig meget med en Derby-sejr. Vi har ikke fået den bedste start og ikke været, hvor vi gerne ville være, så det betyder rigtig meget. 

Du kan se hele interviewet med Morten Frendrup på Brøndby Indefra.

Anis Slimane 

- Den smager rigtig godt. Det betyder sindssygt meget for os, især med den start, som vi har haft på denne sæson. Det er helt fantastisk, siger Slimane, som ikke bare er glad for resultatet, men også spillet.

- Vi kommer ud og dominerer kampen fra første minut. Frendrup scorer et mål, og vi kører på derfra. Jeg synes ikke, at FCK bliver særlig farlige på nogen tidspunkter i første halvleg. 

Du kan her se hele interviewet med Anis Slimane.

Thomas Mikkelsen

- Jeg har jo siddet og set så mange af de her Derbys hjemme foran TV'et, og man må sgu bare sige, at det lever op til det, man har set i fjernsynet. Det var jo vanvittigt, for hold kæft nogle fans vi har. 

- Jeg synes, vi spiller en rigtig god og disciplineret første halvleg, hvor det bliver en anelse mere rodet i anden. Vi kommer til lidt større chancer, men det er lidt ærgerligt, de får de mål der. 

Du kan se hele interviewet på Brøndby Indefra.