Getty Images

Cappis: Bliver fantastisk at have vores fans i ryggen

23.10.2021 08:00

Søndag er Europa League skiftet ud til fordel for 3F Superligaen og et Derby mod FC København.

Christian Cappis fik sit første Derby i Brøndby-trøjen tilbage i august, hvor han startede inde i Parken og fik knap en time på banen. Denne gang spilles kampen på hjemmebane med en masse fans i ryggen, og det glæder han sig til at opleve.

- Vi glæder os allesammen rigtig meget til Derby. Det er en kæmpe kamp i dansk fodbold, og det bliver fantastisk at have alle vores fans i ryggen på et fyldt Brøndby Stadion, så det bliver rigtig stort. Det er en kæmpe ting for mig at spille her i klubben og at have muligheden for spille foran vores fans. Det ser jeg som et kæmpe privilegie. Nu har vi haft mange tilskuere på lægterne mod AaB og Vejle senest, så jeg glæder mig til at spille et Derby foran vores fantastiske fans, fortæller amerikaneren og sætter ord på kampens betydning.

- At spille imod FC København er selvfølgelig den største kamp, man herhjemme som fodboldspiller kan være en del af, så det er selvfølgelig en kamp, man ser frem imod, når runderne bliver offentliggjort. Jeg har selvfølgelig snakket med drengene om, hvordan kampene mod dem plejer at forløbe, og hvad det er for en atmosfære at træde ind i på hjemmebane, så det ser jeg meget frem til. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre en god figur og tage de tre point. 

Derbyet mod FC København fløjtes i gang søndag kl. 14.00.