Mest scorende

22.03.2001 00:00

Med scoringer af Ruben Bagger, Per Nielsen og Søren Krogh nåede Brøndby IF op på 50 mål for 20 spillede kampe i Faxe Kondi Ligaen. Det placerer ikke alene Brøndby-mandskabet som det suverænt mest scorende hold i landets bedste række; også i et internationalt perspektiv er målscoren blandt de højeste.

- Erfaringerne fra udlandet viser at de hold som scorer mange mål, også havner i toppen når tabellen gøres op. På udebane har vi scoret 23 mål. Til sammenligning har vores modstandere i næste kamp, FCK, scoret ni mål i 20 kampe, konstaterer cheftræner Åge Hareide.

Selv om holdet scorer mange mål, kræver det naturligvis at spillerne formår at lukke af i forsvaret, men der er trods alt kun lukket 26 mål ind i løbet af de 20 Faxe Kondi Liga-kampe.

- Og så har vi jo Mogens Krogh der flere gange reddede os i Viborg.Mogens har gennem hele sæsonen stået aldeles udmærket og når jo at demonstere hele sin kunnen på Viborg Stadion - med redninger på stregen og som igangsætter med sine udspark, lyder af afsluttende fra cheftræneren der kan glæde sig over at disponere over sit førstevalg på målmandsposten frem til sommeren 2002.