#7
Thomas Kahlenberg
Position
Midtbane
Født
20-03-1983
Højde/Vægt
183 cm / 73 kg
Nationalitet
Dansk
Thomas Kahlenberg
Kom som juniorspiller til Brøndby IF fra Hvidovre.

Blev hurtigt anset som et stort midtbanetalent, der rent teknisk var i en klasse for sig. Fremragende boldberøringer og driblinger.

Løbestærk midtbanespiller med en stor arbejdsradius. Med sin store fodboldforståelse og intelligens har han evnen til at finde de frie rum på banen. Med sine farlige dybdeløb kommer han ofte til målchancer, som han er blevet bedre til at udnytte.

Mestrer stort set samtlige offensive positioner, men spiller helst på den offensive midtbane, lige bag den centrale angriber. Har et fantastisk løb med bolden, hvor han med et perfekt timing altid formår at tage trækket forbi modstanderen.

Thomas Kahlenberg debuterede på det danske A-landshold mod Ukraine i april måned 2003. Var også med i truppen i EM-slutrunden i Portugal, som den eneste danske markspiller fra SAS Ligaen.

"Kalle", som har særstatus blandt mange fans, fik sin debut på Brøndby IF's førstehold under Tom Køhlert d. 12. maj 2002 på udebane mod F.C. København. En kamp der endte med at blive afgørende for, at han ugen efter sammen med medspillerne kunne løfte DM-trofæet foran et fyldt Brøndby Stadion.

Thomas Kahlenberg blev i sine første to sæsoner som ligaspiller kåret som årets talent i Danmark.

Den 21. august 2013 vendte "Kalle" hjem til Vestegnen efter otte år i udlandet. Her underskrev han således en 4-årig kontrakt med Brøndby IF, som dermed tilknyttede klubikonet på en fri transfer.

2017/2018 I TAL

Kampe %games_played%
Mål / Assists %goals% / %assists%
Kort %yellow% %yellow_word% / %red% %red_word%
Minutter %played_minutes%
All time %at_games_played% %at_games_played_word% / %at_goals% mål / %at_assists% assist

Gl. Hjemmebanetrøje 16/17 Voksen

150,-