Robert Hendel

Masterclass-oversigt: U17 storsejrer over AGF

20.09.2021 10:05

Brøndby Masterclass-holdene var i aktion i weekenden, da både U17- og U19-holdet fik besøg af AGF's ditto, der endte med en storsejr på 6-1 til U17 og et enkelt point til U19.

U17 fortsætter dermed deres sejrstime, der tæller en imponerende 8-0-sejr over AC Horsens, 2-1 over Esbjerg og en sejr på hele 6-1 over AGF i weekendens kamp.

Hos de yngre årgange var der sejre over hele linjen, da U15 vandt 3-0 over AGF, mens både U14 og U13 sejrede over KB med henholdsvis 5-2 og 3-0.

U19 delte med AGF
Christian Sørensens spillere kom bagud efter et kvarters spil, men scorede senere inde i anden halvleg. 

Udligningen, som Marinus Larsen sendte ind på et straffespark, blev også det sidste mål i kampen, og derfor endte den med et point til hver, hvilket ærgrer cheftræneren, da man havde chancer til meget mere.

- Jeg føler ikke, vi spiller vores bedste kamp. Men jeg stod med en ærgerlig følelse efter kampen, fordi vi manglede noget kvalitet i de afgørende aktioner. Vi rammer også træværket fire gange og får et mål annulleret, så jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke fik mere med end 1-1, fortæller cheftræneren.

- Så det er jo det der med, at vi har chancer og forsøg indenfor rammen, der kunne gøre, at vi kunne få mere med - men så ikke gør det, fordi vi lige mangler de sidste marginaler. Så det var en lidt bitter følelse, man stod med efter kampen. 

Næste opgave for U19 er på lørdag, hvor de møder SønderjyskE i Haderslev.

Brøndby IF 1 – 1 AGF
0-1
1-1 Marinus Larsen (straffespark)

Startopstilling:
1 Jonathan Ægidius
2 Christian Friedrich
3 Magnus Ravn
4 Cornelius Allen
6 Oliver Jeppe
7 August Carlsson
8 Marinus Larsen
10 Giran Pyne-Cole
11 Valdemar Kwasniak
18 Filip Andersen
22 Bertram Kvist

Bænken:
5 Lukas Larsen
13 Benjamin Luka Kold
14 Oscar Sejrup
16 Frederik Jensen (reservemålmand)
17 Kasper Larsen
20 Matteo Grosso

 

U17 fortsætter sejrsstimen med storsejr
Sune Jensens drenge er kommet godt fra land i denne sæsons U17-liga med hele tre sejre og nogle imponerende sejrcifre på hele 8-0 over AC Horsens og senest 6-1 over AGF i weekenden.

Weekendens sejr betød, at U17 nu har vundet tre sejre på stribe, og cheftræneren er da også tilfreds med præstationen og sejren over AGF.

- Vi havde snakket lidt om, at vi ikke synes, vi spillede op til vores bedste mod Esbjerg sidste weekend. Vi kæmpede egentlig fint, men det var vigtigt, at vi også fik noget kvalitet med mod AGF, så vi startede kampen godt. Drengene startede som lyn og torden, så det var en god præstation, fortæller cheftræneren, der ikke føler, at sejren var i fare på noget tidspunkt.

- Da vi scorer til 4-0, havde vi lige et kvarters tid, hvor AGF kæmpede hårdt for ikke at tabe stort. Og der går vi måske lidt ned i kadence, da vi var så langt foran. Så der fik de et lille overtag, men ellers havde vi godt styr på kampen.

Det er tredje sejr i streg for U17-drengene, og cheftræneren synes da også, at man har fået en fin start.

- Præstationerne mod AC Horsens og AGF har været spilmæssigt rigtig fine, og mod Esbjerg kæmpede vi også rigtig godt for hinanden og bragte masser af energi – men manglede det sidste spilmæssige overtag. Men overordnet set har det været en fin start på U17-ligaen.

Næste opgave for U17 er på lørdag, hvor de ligeledes møder SønderjyskE i Haderslev.

Brøndby IF 6 - 1 AGF
1-0 Mads Beyer
2-0 Lauge Pedersen
3-0 Benjamin Kold
4-0 Patrick Allentoft
4-1
5-1 Mohamed Salah
6-1 August Harritsø

Startopstilling:
1 Malthe Schou
2 Malek Bakhit
3 Mikkel Durlev
4 Lauge Pedersen
6 Ludwig Vraa
7 Patrick Allentoft
8 Mathias Jensen
11 Mads Beyer
14 Benjamin Kold
15 Kean Tran
20 Adam Claridge

Bænken:
9 August Harritsø
10 Noah Nartey
12 Mohamed Salah
16 Rasmus Eriksen (reservemålmand)
22 Waldemar Bjergfelt