Truppen til den kommende FIFA22 sæson er på plads

05.10.2021 13:46

Med udgivelsen af det nye FIFA22 i fredags, er den nye FIFA-sæson nu officielt skudt i gang. Derfor er det nu på sin plads med en præsentation af truppen, der skal repræsentere Brøndby eSport i den kommende sæson.

Allerede i foråret blev der forlænget kontrakter med de to unge spillere, Lukas Blazek, og den på det tidspunkt stadig forholdsvis ukendte Emil Klenke. Dette skulle dog ændre sig, da Emil først vandt eSuperligaen i forbindelse med sit lejeophold i Hobro, og derefter sammen med 'Lillelys' kvalificerede sig til VM.

Siden er kontrakterne med netop 'Lillelys', men også 'Fredberg' blevet forlænget, så truppen til den kommende sæson således består af:

- Lukas 'Blazek'

- Frederik ’Fredberg’.

- Alexander ’Lillelys’

- Emil 'Klenke'

Hos Head of eSport, Jesper Larsen, er der stor glæde over netop denne trup.

- Jeg er personligt rigtig glad for, at vi kan præsentere netop disse fire spillere, og jeg kan helt ærligt sige, at det har været min førsteprioritet at have en trup bestående af lige præcis dem. Jeg synes, det er en homogen trup, men stadig med fire meget forskellige og stærke personligheder, der supplerer hinanden rigtig godt - både på og uden for banen. Samtidig er jeg ikke et sekund i tvivl om, at de alle fire brænder for klubben og fællesskabet, og at de vil hjælpe og støtte hinanden igennem hele sæsonen, udtaler Jesper Larsen, som også er glad for, at 'Barnewitz' er blevet tilknyttet på fuld tid.

- Udover de fire spillere, er der en anden vigtig brik, som ikke må overses i dette projekt, og det er vores FIFA-coach Daniel Barnewitz, der i denne sammenhæng udgør den vigtigere 'femte brik'. Vi har nemlig siden august fået mulighed for at tilknytte 'Barnewitz' på fuldtid, hvilket jeg er rigtig glad for, da han helt sikkert kommer til at løfte vores setup endnu mere, slutter Jesper Larsen.

I eSuperliga-regi vil truppen bestå af 'Klenke', 'Lillelys' og 'Fredberg', da 'Blazek' bliver lejet ud til en anden eSuperliga-klub. Dog vil Lukas i alle andre turneringer stadig repræsentere Brøndby eSport.