Masterclass-oversigt: Perfekt weekend i Silkeborg

22.11.2021 15:07

Både vores U17- og U19-hold fortsatte den fremragende form, da vores ældste ungdomsspillere i lørdags gæstede Silkeborg IF. Hele 11 mål scorede vores to hold fordelt på en 4-2-sejr til U19 og en 7-3-triumf for U17. 

Også U15 rejste hjem med tre point i bagagen efter en sejr på 3-1. 

Du finder her den fulde stilling i U19 Ligaen.

Silkeborg IF 2-4 Brøndby IF 
0-1 Marinus Larsen 
0-2 Mathias Kvistgaarden 
1-2 
1-3 Marinus Larsen 
1-4 Oliver Jeppe 
2-4 

Startopstillingen: 
1. Jonathan Ægidius 
4. Cornelius Allen 
6. Oliver Jeppe 
8. Marinus Larsen 
9. Mathias Kvistgaarden 
14. Oscar Sejrup 
15. Matteo Grosso 
18. Filip Andersen 
19. Solomon Opoku 
21. Joseph Mwamba 
22. Bertram Kvist 

Bænken: 
10. Giran Pyne-Cole 
12. Hjalte Andersen 
13. Benjamin Luka Kold Rasmussen 
16. Frederik Bach Jensen 
17. Kasper Larsen 

 

Målorgie sikrer U17 storsejr
19 minutter.

Det var den længste målpause, som U17-drengene tog sig lørdag eftermiddag i Silkeborg. Hele syv gange fandt vores talenter nettet i en sejr, der holder dem på førstepladsen i U17 Ligaen. 

Inden kampen havde cheftræner Sune Jensen påpeget vigtigheden af at erobre bolden højt og derfra spille direkte. En plan, som drengene fulgte til perfektion.

- Det var en kamp, hvor vi var gode til det, som vi gerne vil. Silkeborg IF er rigtig gode til at spille fodbold med flade pasninger, men vi har et koncept, hvor vi rigtig gerne vil erobre og køre afsted på de omstillinger, siger cheftræner Sune Jensen og fortsætter:

- Så vi laver nogle flotte mål, både hvor vi kører omstillinger på dem efter at have erobret den, men faktisk også hvor vi spiller igennem dem. Så på den måde var det en kamp, som lå godt til os, selvom Silkeborg IF er dygtige. Stor ros til spillerne for at spille en flot kamp på mange områder.

Vi bragte os på 3-0 indenfor de første 29 minutter, før Silkeborg IF kort før pausen var i stand til at få reduceret. Ikke desto mindre lukkede vores U17-drenge hurtigt kampen med yderligere to kasser i de første 10 minutter efter pausen.

Med de syv mål har vores U17-hold nu scoret 48 gange i indeværende sæson, 12 mål flere end noget andet hold i U17 Ligaen.

- I pausen snakkede vi om, at vi skulle jagte det næste mål og derefter det næste igen og igen. Vi skal blive ved med at angribe videre, uanset hvem der scorer det næste mål. Det er jo også vores spillestil, at vi hele tiden angriber. Både når de og vi har bolden, fortæller Sune Jensen og uddyber om de mange mål:

- Det er en god gruppe, som har forstået, hvordan vi gerne vil spille i Brøndby IF. Vi angriber hele tiden med og uden bold. Så vi er meget offensive. 

Trods den hyppigt producerende offensiv har cheftræneren samtidig blik for, hvad der skete i den anden ende af banen.

- Det er altid ærgerligt at føle, at man har rigtig godt styr på kampen og så stadig lukke tre mål ind. Men vi må indrømme, at de laver et flot langskudsmål, et flot gennemspillet mål og så et mål, hvor vi laver for mange fejl. De har kun få chancer, men laver alligevel tre mål. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende for os. Så det er klart, at der er nogle ting, vi skal kigge på. 

I morgen aften kl. 18:15 venter så en kamp i pokalturneringen mod HIK, som befinder sig i den nederste halvdel af den næstbedste U17-række. Sidstnævnte tillægger Sune Jensen dog ikke meget værdi.

- En pokalkamp har sit eget kampbillede. Det betyder ikke så meget, hvor du ligger i rækkerne. Forhåbentlig kan vi gå ud og sætte HIK på plads. Men vi ved også godt, at man kan komme i problemer i pokalkampe, fortæller cheftræneren og forklarer, hvad vi foruden en sejr håber at få ud af kampen.

- Vi skal bygge videre. Og så er der en håndfuld spillere, som får chancen fra start, som ikke fik det i lørdags. De har gjort det godt og ligget tæt på holdet, så de får chancen for at vise sig frem. Vi går selvfølgelig benhårdt efter sejren. 

Vores U17-drenge har 25 point for 12 kampe. De nærmeste forfølgere har 23 point for henholdsvis 11 og 10 kampe.

Du finder her den fulde stilling i U17 Ligaen.

Silkeborg IF 3-7 Brøndby IF 
0-1 Oscar Schwartau 
0-2 Oscar Schwartau 
0-3 Benjamin Kold 
1-3 
1-4 Oscar Schwartau 
2-4 
2-5 Oscar Schwartau 
2-6 Oscar Schwartau 
3-6 
3-7 Lukas Larsen 

Startopstillingen: 
1. Malthe L. Schou 
3. Mikkel Rohde Durlev 
6. Ludwig Vraa 
10. Noah Nartey 
11. Mads Beyer Pasternak 
13. Oscar Schwartau 
14. Benjamin Kold
15. Kean Tran 
17. Lukas Larsen 
19. Erem Øzkul 
20. Adam Claridge Jensen 

Bænken: 
8. Mathias Jensen 
9. August Harritsø 
16. Noah Emil Sømmergaard 
21. Mohamed Salah Ali 
22. Waldemar Bjergfelt